Hogyan mondjam meg neki? Van egyáltalán beleszólásom?
Mikor én voltam ilyen fiatal, akkor a szomszéd gyerekek piszkálták a macskáimat, folyton cibálták és nyúzták őket. Mikor láttam, hogy az egyiket a földön húzzák, nekiestem a fiúnak és lány létemre elég jól elvertem. Ez már jópár éve volt, de azóta a közelébe nem mennek a macskáimnak. :D
De ennyire drasztikus azért ne legyél, mert az eset után nagyon megromlott a viszony a szomszédokkal, de ha a szép szóból nem ért, akkor kicsit keményebb eszközökhöz kell nyúlni.
Ne csak azt mondjátok neki, hogy tegye le a macskát, hanem valami ilyesmit:
Azt akarod, hogy szenvedjen a cica? Azt akarod, hogy fájdalmai legyenek, megbetegedjen? Ennyire nem szereted azt a macskát, hogy azon mesterkedsz, hogy meghaljon? Mit szólnál hozzá, ha téged is valaki egész nap emelgetne meg nyomkodná a hasadat? Ők sokkal gyengébbek nálad, meg is ölheted őket a sok nyaggatással...
# 12
Úristen, ez nagyon jó sztori volt, máris jobb kedvem lett. :D
Adtál a kis gyökérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!