Hogy mondjam el apámnak, hogy 3 kismacskát hozok hamarosan haza?
Az se jó megoldás, hogy nem mondod el neki, hiszen ha akkor tudja meg mikor már ott vannak, akár vissza is küldetheti veled őket. Én a helyedben leülnék vele és megbeszélném, hogy nagyon szeretnék cicákat, a keresztapádnak már emgígérted, hogy elhozod őket, de nem mertél neki szólni, mert félsz, hogy nem engedi meg. Először el se akartad mondani neki, csak akkor mikor már ott vannak, de meggondoltad magad és tisztességesebb, ha tud róluk mielőtt elhozod.
Szerintem ilyesmit mondj neki, légy őszinte és akkor nem lesz gond, Végső esetben megkérheted a keresztapád, hogy beszéljen apukáddal.
Kedves válaszolók :)...!
Örömmel jelentem be nektek, (már,ha nagy öröm nektek:D),hogy sikerült :)!!! Köszönöm mindenkinek,aki ajánlotta,hogy beszéljek vele, és a sok válasz is köszönöm,hogy segítettetek, nagyon aranyosak vagytok! Már megvettük a cicáknak az alomtálcát,etetőtálat, macskakajákat, és oda vittem, "kedves" apukámnak. Sokkal könnyebb volt, mint ,ahogy gondoltam. Először azt mondta,hogy "ide nem jöhet semmi állat! Egyébként is minek vetted azt a sok cuccot?!" Mutattam neki egy whiskas junior alutasakos eledelt, és nem mondtam semmit. De végül is, megengedte,mert látta,hogy elérzékenyültem. Csak annyit mondott, "hogy aztán ne sírjak, mint előzőleg,ha valamelyikkel lesz valami".... Ha esetleg van olyan kedves,aki ellátna hasznos tanáccsal macska témában (etetés,játék alomra szoktatás,bolhák?? stb.stb.), akkor elfogadom privát üziben ;) Köszönöm mindenkinek,sokat segítettetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!