Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy mondjam el apámnak, hogy...

Hogy mondjam el apámnak, hogy 3 kismacskát hozok hamarosan haza?

Figyelt kérdés
A keresztapáméknál születtek kiscicák. Kettőt szerettem volna elhozni,de ne maradjon egyedül egy, ráadásul már 10 hetesek, nagyon jól el vannak,játszadoznak. Lassan el szeretném őket hozni haza, de az apukám nem tud róla semmit. Már többször is elcsíptem,hogy ismerősökkel,haverokkal beszélt és azt mondta,hogy "ide nem kell se kutya,se macska"... Pedig már volt mind kettő :/... Én nem szeretném neki előtte elmondani,hogy mi a helyzet, mert akkor nem engedné, mondaná,hogy NEM!, de én tudom h így is úgy is elhoznám őket, és így lehet jobban haragudna rám, hogy nem hallgattam rá. Segítsetek, hogy mondjam el, vagy mit mondjak amikor majd látja,hogy három kiscica hever a lába előtt :) :(..?!!
2013. júl. 7. 16:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :).. A segítséget is :))!
2013. júl. 9. 22:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is örülök, hogy sikerült! :)Ezek szerint apukád mégis csak azért nem akarta engedni, mert téged féltett attól, hogy ha valami történne velük akkor kiborulnál. Írok privát üzenetet a cicákkal kapcsolatban, hátha tudok segíteni! :)
2013. júl. 10. 00:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, mondhatni meg akart "védeni". Köszönöm, megkaptam, írtam is vissza :))
2013. júl. 10. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!