Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi legyen a barna bengáli...

Mi legyen a barna bengáli macskám neve?

Figyelt kérdés

Szürkés,csíkos, bengáli cicáról lenne szó.

A Nuka (Oroszlánkirály) és a Hodor (Trónok harca) az eddigi legjobbak közé tartozik, amiket kitaláltunk. Ha van valamilyen ötletetek, hogy kereszteljük el, ne tartsátok magatokban!

Annyi a kritérium, hogy ne legyenek Cirmi, Picúr meg hasonló gagyi neves válaszok, ha lehet.

2016. aug. 25. 11:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem várok több törzskönyvvel kapcsolatos választ. Kösz, hogy figyelmeztettek, de attól még nem kapcsolódik a kérdéshez. Ha valakinek ennyire fontos, hogy miért nincs neki, akkor megmondom: az anyjának nincs. Hogy miért, kit érdekel? Nem fizettem érte, állatorvostól kaptam (tenyésztő is). Egészséges. A felmenőik kiállításokat nyernek.

"Nem a pénztárcádat sajnálom, hanem a cicát." Sajnálhatod is, hogy szerető, gondoskodó otthonba került, és hogy makk egészséges...Na mindegy is.

Ha annyira idegesít ez titeket, kiírhatom még egyszer a kérdést, csak a fajtaneve nélkül...

2016. aug. 30. 19:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Balu, Ponty, Haspók, Bajusz Úrfi (vagy csak simán bajusz :D ), Kolbi, Kolbász, Kandúr, Diegó, Jack Kapitány, Romulusz, Caspian, Pereira, Miguel, Mr Hyde, Kumhal, Olivér...

Remélem sikerül írnom valami jó ötletet :)

2016. aug. 30. 22:42
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
3 bengáli cica gazdája vagyok egyik sem kiállítási macska de mind a 3nak megtartottuk a törzskönyvi nevét, csak hogy tudd macskáknál van hobby és kiállítási /tenyésztési törzskönyv. A mi macskáink
2016. szept. 10. 13:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, folytatván a mi macskáink

Chicago, Figaro és Indominus ( Dominó)

2016. szept. 10. 13:30
 15/16 A kérdező kommentje:

Végül Pörkölt lett. Igen, nagyon elegáns :D Az állán van egy vöröses folt, ami olyan, mintha pörköltet evett volna.

(Így visszagondolva inkább hanyagolnom kellett volna a fajta leírását, úgyis mindenki csak azzal foglalkozik.)

2016. szept. 12. 11:00
 16/16 anonim ***** válasza:
70%

És nyilván mindenki csak kötözködne,nem pedig okkal teszi.

Sok boldogságot Pörivel.

2016. szept. 15. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!