Bevállalnátok egy bengáli macskát?
Már kb itt van a nyakamon,de nem tudom mit lépjek.. Az ára meg van..elfogadom azt nem is azzal van a probléma..
Nem volt még ilyen "kékvérű" állatunk soha,de az olcsóbb állatok sem panaszkodhattak,mert rendes tartást kaptak,megfelelő élelem, fekhely, megfelelő foglakozás napi szinten .. de az valahogy még is csak másabb. Ezzel a bengáli macskával úgy érzem jelenleg,mintha egy 7-es BMW-t akarnék megvenni és fenntartani minimálbéres fizetésből..
Viszont attól félek,hogy amikor nem vagyok itthon öreganyám kirakja "sz.rni" felügyelet nélkül lesz és a cicát meg valaki ellopja,mert miért ne legyen valakinek egy szép cicája?! Vagy esetleg olyat rak oda a macskának,amit nem kéne, aztán arra jövök,hogy macska sehol..magyarázhatok neki,hogy mit ne,mert szerinte az hülyeség lesz! Januárban már érdeklődtem a macska után,akkor már nem volt.. azt mondták majd ősszel.. el is felejtettem ezt vagy nem igen foglakoztatott.. aztán a napokban írt a tenyésztő,hogy van macska..
A helyedben elköltöznék az Antarktiszra ,nevet változtatnék,és új életbe kezdenék. Azután vállalnám be.
Menekülnékaz ilyen szülőtől
Ha az anyádnak ez az állattartás,akkor nem.
ha ilyen furcsa a családod, akkor inkább ne.tényleg ellopnák azon nyomban, ha kirakná.
én várnék vele,hogy adottak legyenek a körülmények.
Hat... Ne vállald be.
Ilyen körülmények között semmiféleképpen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!