Milyen a ti Bengáli macskátok? Jelleme? Szokásai?
Olyanok válaszoljanak akik nem csak a google-ról ismerik a fajtát! Köszönöm !!! Videókat néztem róluk, oldalakat böngésztem, de azt szeretném ha valaki le tudná írni a saját Bengáli macskája jellemét és szokásait :) hogy olyan cica fajtát válasszak ami az én életvitelemhez megfelel :)
reggel 7-től 5-ig dolgozom, viszont utána az egész időt a macskuszra tudnám szánni :) Benti tartásra szánom :)
Nekem két bengálim van. Mind a ketten ivartalanított kandúrok. Iszonyatosan ragaszkodóak állandóan a gazdi közelében kell lennie. Az elején amíg nem alakult ki a kellő kötődés köztetek, állandóan hangosan üvölt (nyávogásnak nem mondanám) Viszont az idősebb kandúrom a mai napig ha elmegyünk otthonról vagy ha csak az udvaron vagyunk nekiáll üvölteni. A bengálikat semmiképp nem szabad egyedül tartani, vagy legyen egy társa kutya másik macska akármi, vagy Neked kell egy otthoni munkát találni :) Viszont ha másik cica társ mellett döntenél akkor arra ügyelj, hogy ugyanolyan aktív macska fajtát válassz mellé mint amilyen aktív a bengáli. Nálunk csak bent vannak az állatok. Nem mehetnek ki. Amúgy nem mindenkinek való a bengáli, aki ezt a fajtát választja, annak tudnia kell, hogy egy nagyon aktív nagyon szeretet éhes nagyon ragaszkodó de nem egy ölmacskát vesz magához. Nem az a típus akit leraksz és ott marad. Nálunk a függönyök bánták kicsit a dolgot hiába van kismillió kaparó a házban.
Én imádom őket és ők is engem. A szeretetük már- már tolakodó tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!