3 hetes cicákat meg lehet fürdetni?
A macskákat nem ajánlott fürdetni, de ha elkerülhetetlen és másképp nem lehet őket megtisztítani akkor vegyél macskáknak gyártott sampont.
Ha te neveled őket akkor szerintem nem lesz probléma.
Az én macskám imádja a fürdést.
Tagnap a kádban ugrált a félcenti habos vízben, meg "fürdött" benne, a gyerekek után :D Azon kívül, hogy minden úszott utána, még dorombolt is.
Macska és szoktatás függő.
Sajnos nem indult rózsásan a kapcsolatunk, volt olyan nap, amikor négyszer zuttyant a csapban, mert mindene caros volt(a háta közepe is), azóta is díjazza a fürdést(ha hideg vagy túl meleg a víz nyirvákol csak), most 12hetes
A nagy 2éves annyira nem viseli el már, picinek neki se okozott traumát(1éves koráig), ha le kellett pucolni(volt amikor valami olajos ragadós trutymóba huppant bele, csak sok öblítéssel jött le a bundájáról, akkor nem panaszkodott, az ő orrát is bántotta a szaga)
Ha nem akarod, hogy frászt kapjanak, hanyagold a hajszárítót.
Finoman borzolva törcsivel szárogasd őket, ha van időd a hasadon alvás közben:) az enyém úgy szárad.
Én úgy tudom, hogy három hetes cicákat nem ajánlott még fürdetni, jó lenne, ha mást próbálnál, nekik még nem olyan a hőháztartásuk, mint egy nagyobbnak.
Ezen kívül, a probléma további megelőzésére, mindig törölgesd meg a feneküket, ugyanis a még szopós kiscicáknak az anyjuk nemcsak megmossa, hanem az ürüléket is eltüntetni (csak az anyatejes kiscicákét, míg tápot nem kezdenek el enni). Ebben a korban nem is nagyon mosdanak még, anyuci csinál mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!