Mivel eteted a cicádat?
Figyelt kérdés
Barf, hazikoszt, táp, konzerv vagy alutasakos kaja? (A tápnak és a konzervnek a márkáját is írjátok le légyszi )
Hány cicád van és milyen fajtájú ? Kint vagy bent tartod?
2016. aug. 23. 12:53
11/14 anonim válasza:
Nos a fajtáját sajna nem tudom mert tanyáról fogadtuk örökbe. Kinti benti cica ott van ahol kedve tartja. Eukanuba, orijen néha frieskies és purine one száraztáp (sajnos ezeket nem én veszem) nyers csirke hús majdnem minden nap, tojás, amit éppen eszünk jön és kunyerál. A tasakost sem én veszem szóval azok is rosmanos márkák amiket vettem márkás kaját nem volt hajlandó megenni. Konzervet nem kap mert csak megszagolja és ott hagyja.
12/14 anonim válasza:
3 cicám van, menhelyes keverékek, kintiek.
Száraz eledelt reggel bőségesen kapnak, és egész nap előttük van. Este házi kosztot keverek nekik konzerves eledellel.
13/14 anonim válasza:
2 sziámi, 1 bengáli, 1 maine coon jellegű menhelyes, és egy kukában talált cirmos házi. Mind benti cica. Applaws táp előttük van mindig, napi 2x kapnak főtthúst( tudom h kaphatnák nyersen, de van egy 4ése gy 2 éves gyerkőcöm, így inkább főzöm) főtthús pedig csirke pulyka kacsa nyúl marha sertés és hal, és ezek belsőségei, mindent kapnak vegyesen.
14/14 anonim válasza:
Darling táppal, és Dax vagy Darling konzervvel, néha Felix-et vagy mást is kap. Egy macskám van, átlagos fajta nélküli, és benti. Kb. fél éves lesz jövő hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!