Miért nem hízik a macskám?
Figyelt kérdés
Van egy 11 hónapos macskám, aki annak ellenére hogy rengeteget eszik mégis csak 2 kiló. Minden oltása megvan, állateledelt is váltottunk mégis csak ennyi a súlya.2010. ápr. 19. 23:48
1/8 anonim válasza:
Szia!
Lehet hogy bélférge van, vagy gilisztás. Ez utóbbit könnyen összeszedheti akkor is ha megvannak az oltásai. Ha sokat eszik,nem hány de mégse hízik, valószínűleg ez lehet a háttérben.
G.M.
2/8 anonim válasza:
Szerintem egy kölyök macskának(11 hónaposan még kölyök)bőven jó a két kiló,meg ilyenkor még sokat mozognak és le is megy amit megesznek.Ha ivartalaníttatod(ami remélem bekövetkezik,ha lakásban van ,akkor meg főleg)úgyis nő majd mint a bolondgomba.Szerintem nincs gond az aggodalomra!
3/8 anonim válasza:
Szerintem adj neki féreghajtót. Az ártani nem árt neki, és lehet hogy megoldódik a probléma.
4/8 anonim válasza:
szerintem reális ez a súly. A féreghajtót meg valóban kapnia kell, de azt is meghatározott rendszerességgel.
Ha még nem kapott akkor kapjon, de utána fél évet várnia kell ha lakásban tartott. Ha kijárós akkor negyedévente kell. Egyébként meg van nyúlánkabb alkatú macska.
5/8 anonim válasza:
az én macskám sem akar nőni sehova! Ő 10 hónapos! Hát majd csak beindul a nagyobb cicámból kiindulva nem lesz baj! Ő is ugyan ilyen tápokat kapott ugyan onnan vettűk ivartalanitottuk és már 7 kiló!
6/8 anonim válasza:
Férges!
Egyébként az én macskám se volt 11 hónaposan még 2,5 kiló se.
Most lassan 1,5 éves és épphogy eléri a 3 kilót.
7/8 anonim válasza:
Az én kandúrom 2 éves, kasztrált, nem férges, mégis 2.4 kiló. Jó kajákat eszik és sokat is, mégsem hízik. Szerintem vannak ilyen alkatúak. Sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel, orvos is megnézte, azt mondta semmi baja.
8/8 anonim válasza:
Nekem 2 cicám van:
a nagyobbik 4 hónapos és 2,5 kiló;
a kisebbik 2,5 hónapos és fél kiló - most vitamint szed, mert kicsit vérszegény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!