Purina One Junior és általában a Purina macskaeledelek jó minőségűek?
Igen ez nagyon jó minőségű, nézd meg az összetevőit.
Amúgy én csak teszkos meg penis kajakat adok.nekik meg tejet reggel kirakom nekik es keszis:)
Elso vagyok. Az van, hogy vettem nekik ilyesmiket:purina one, hills, pro plan es royal canin -egyiket se ettek meg:$
De azt hallottam, hogy a szines tapok nem jok az adalekok miatt, ezert vettem egyszinut amibe nincs mesterseges cucc. Ezt minden reggel kiteszem nekik es egesznap elvannak vele meg isznak ra tejcsit (vizet nagyon keveset fogyasztanak ezert az allatorvos mondta h rakjak nekik tejet).
Nagyrészt növényi fehérje van benne, ha jól tudom. Ami âltalában kukorica, borsó, Szója, na már most nem disznót etetsz, hanem macskát. A macska húsevő ! Csak és kizárólag az ízfokozó miatt eszi meg, ha jót akarsz a cicádnak hússal etess ! A jobb tápokban is az állatieredetű fehérje vágóhídi melléktermék pl.
Bél, bőr, toll, pata, másra felhasználhatatlan nyesedékek, csont, hús, hal-liszt pikkely, halfej stb...guszta + tartósító, izfokozó, hozzáadott vitamin (elenyesző) . A macskák húst vennének, Nem whiskast és nem tápot!
Most egy kicsit elbizonytalanodtam, azt hittem hogy ez teljesen jó választás lesz. Azt tudtam, hogy a nagy bolti márkák (whiskas, kitekat) nem tartalmaznak elég húst és van bennük ízfokozós. De ebben is van??Mi a neve, vagy hogy van feltüntetve, ha el akarom kerülni?
És ha a Purina nem jó, akkor mit adjak?
a purina gyártó nagyon sok féle tápot gyárt a teljes szeméttől kezdve (friskies) a jó minőségűekig (pro plan)
Javaslom, hogy összetétel alapján válassz tápot :) Első helyen ne növényi eredetű összetevő legyen, és akkor már nagyot nem hibázhatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!