Elütötték a cicámat, most mit tegyek? SOS
Elütötték, és állatorvost sem tudunk hívni, az állán a bőr leszakadt, és a mancsa is eltört! Nem tudjunk mit csináljunk, segítsetek! Még levegőt vesz, és nagyon keservesen nyávog.. A farkát is csóválja, de csak a végét! Segítsetek! Nagyon kétségbe vagyok esve :(((
Köszönöm előre is! :)
És a Szegedi Állatkórházat felhívtad? Vagy le se sz.rtad a dolgot, mert ugye pénz? Vagy mi? Ugyanis nem te vagy az egyetlen, aki nem tudja az állatát elvinni szükség esetén, és sok helyen kimennek az állatért autóval.
Én nyíregyházi vagyok, de elolvastam a Szegedi Állatkórház honlapját. ÉN jobban törődöm a macskáddal, mint te. Te csak addig melóztál vele, míg kikönyörögted, mi? Minek van macskád, ha ilyen s..ggberagadt kezű vagy, ha bajban van?
Kérdező, ez már rég nem a 80-as évek, azért vannak kiakadva(meg én is).
A mai világban már (szerencsére) teljesen elfogadott tényállás, hogy az állat családtag(a legtöbb helyen).
Egy családtagról pedig minden esetben tudni kell gondoskodni. Egyrészről mindíg kell tartaléknak lenni már a mai világban, különösen ha van egy állat.
Ha téged üt el a kocsi, akkor fizeti a Tb a műtéteket, de állatokra nem vonatkozik a TB.
Azt is mondtad, hogy a lány macskátok fialta és elakartátok ajándékozni: ez azt jelenti, hogy még annyi sem volt bennetek, hogy ivartalanítsátok a macskákat és csak úgy szaparodonak mint a nyulak.
Már elnézést, de tudom, hogy milyen anyagi helyzetben vagy és elkell fogadnod, hogy amíg nincs stabil környezet, addig egy állatot tartani az felér a gondatlanságból elkövetett gyilkossággal, csak persze állattal.
Remélem akkor is mosolygós smileyt meg szomorkásat fogsz írni, amikor kínok között meghal, mert te neked kellett szörpamacsokat tartani, ahelyett, hogy elajándékoztad volna már az összeset, ha kell a gyk-n kérdezni(csomó kérdező van, aki épp macskát szeretne és kérdezősködik mindenről, ergo nem szarja le mint te és lehet érdekelné, meg biztos el is menne kocsival is érte).
Nem dúsgazdagnak kell lenni hanem nem hülyének. Kár, hogy egy állat megint egy reta** smileyzgató gyerek miatt halt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!