Macska koponyájának hátsó részén furcsa csontkinövés mitől lehet?
Figyelt kérdés
Van 4 macskám, volt már ezelőtt is több, de ilyennel még nem találkoztam. 5 hónapos körül van a cica. Eddig nem tűnt fel,hogy lenne neki ott olyan csontkinövése. Mintha valami kicsi tompa szarvacska lenne neki ott. Mennyire normális ez? Semmilyen egyéb tünete nincs. Játszik, eszik,iszik, vidám.2016. aug. 8. 21:42
1/3 anonim válasza:
Előfordulhatnak ilyen dolgok. Amúgy nem biztos, hogy csont, a felgyülemlett testnedv, zsírgömb is tud elég kemény lenni. Megpróbálhatod finoman, hogy elmozdítható-e egy kicsit a helyéről.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben,hazaérek melóból megpróbálom. Érdekes, hogy nem pont középvonalon van a "csomó". Úgyhogy már nekem is gyanús volt,hogy mégsem csont lesz az. Ha ilyen zsírcsomó akkor azzal van teendő? Vagy majd felszívódik magától?
2016. aug. 9. 07:57
3/3 A kérdező kommentje:
szerintem nem mozgatható el. olyan mint ha csont lenne. holnap elviszem inkább orvoshoz. Majd mond rá valamit. Azért kösz a választ!
2016. aug. 9. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!