Kíváncsi vagy tüzel a macskám? Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
2-3 hónapja költöztünk. Pár napja, talán 1 hete elkezdett az ajtó előtt nyávogni, hogy engedjük ki. Meg is tettem, mindennap (kezdésképpen)5-10 percre kiengedem és nézem, nehogy történjen valami. Néz ide-oda, össze-vissza megy, majd vagy bejön vagy én hozom be, aztán kezdődik elölről.2016. aug. 7. 22:18
11/15 anonim válasza:
Az 5-ös válasz még egész rendben volt de van egy link az egyik korábbi válaszban, ami elég jól összefoglalja az ivartalanítás előnyeit a fogamzásgátlással szemben. (Márpedig a kérdés ez volt, vannak-e módszerek tüzelés ellen ivartalanításon kívül, nem több.)
Kár volt rögtön a cica halálát vizionálni. Bár te még tényleg finoman tetted, ha újraértékelhetném, neked járna az 50%, ne haragudj.
12/15 anonim válasza:
Köszi, a beismerés nagyon korrekt volt Tőled! Én meg abban adok neked igazat, hogy a 7-es tényleg túllőtt a célon. Nem azért érdemes ivartalanítani, mert másképp tutira beledöglik a macska. Ez nem igaz, és a hetes tényleg hatásvadász dolgokat írt, amivel inkább ellenszenvet mint szimpátiát ébreszt az ivartalanítás iránt.
13/15 anonim válasza:
Igazatok van, írjunk rózsaszín virágokról, mert az senkinek se bántja a lelkét!
14/15 anonim válasza:
Mindenki arról ír, amiről akar, aki meg olvassa, úgy értékeli, ahogy akarja.
15/15 anonim válasza:
Nem értem, minek foglalkozunk itt egymással. A cicák a fontosak és nem mi.Én 15 évig dolgoztam USA-ban,cicákkal. Nálunk olyan kismacsok voltak, akiknek nem volt anyukája, vagy anyuci jött hozzánk vemhesen /terhesen/ Sok cicót etetni kellett, sokan inkubátorban cseperedtek.A legtöbb egészséges volt, néha volt egy problémás.Kedvencem egy picur, akinek nem volt szopó reflexe,ott egy gyomorba vezetett csővel kellett etetni.Egy szép nap rendbe jött, és szép nagy macsek lett belőle.Az ottani cicákat 1 kg suly elérése után ivartalanitják, igy soha nem volt tüzelés, előnye az, hogy életükben nem fognak ivari betegséget kapni./emlőgyulladás, daganat, petefészek, méh./ Gyönyörű nagy macsekok lettek, nem voltak lestrapálva asok harctól, párosodástól. Az igaz, hogy benti cicák lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!