Ha a cica allergiás a csirkehúsra, a pulykától lesz baja?
A cicám tegnap estétől erősen hányt, és ment a hasa, ma elvittem dokihoz, nemrég értünk haza. Kapott szurit, és a doki diétát javasolt. Azt viszont ott nagy hirtelen elfelejtettem mondani, hogy a csirkemell nem játszik, ugyanis a cica allergiás rá(főttrizses csirkemelles diéta)
Mivel a csirkétől ugyan ezek a tünetei voltak anno, nem merek kockáztatni, és régebben sem kapott más szárnyas húst(nyuszit kap, disznót, marhát, illetve vadhúst, mindent főzve, és nyers halfilét). A dokit pedig nem tudom elérni telón, hogy tanácsotkérjek...
Meg merjem próbálni a pulykamellet? Vagy főtt harcsafilével ki tudom váltani a csirkét? Esetleg vmi mással?
(Inni hálistennek sokat iszik, azzal nem lesz gond, de lassan ennie kéne vmit)
Ember...
1. A cicám allergiás rá, leírtam...
2. Ez nem úgy diétás, hogy kevés kalóriás, hanem emésztőrendszer kímélő. Ha te hánysz, megy a hasad, pirítóskenyeret, meg sóskrumplit kapsz. Ilyen diéta kell a cicánakis, de ő nem ehet csak növényi alapú tápanyagot.
Fott disznohusi fott rizzsel es fott sargarepaval...
Jol osszegyurod es szepen lehet adni neki...
A halat en most hagynam kicsit abba sok a halolaj...
Az én előző cicám is allergiás volt a csirkére, de a pulykától nem volt baja :)
Amúgy általában nem magára a húsra, hanem a tápszerre, amivel a csirkéket etették allergiások. (apum is beteg a bolti csirkétől, még a háznál nevelttől semmi baja)
Kedves Móni. Köszönöm a lenéző kommented, nem arra voltam kíváncsi, hogy a csirke és a pulyka az azonos fajhoz tartozik-e. Mellesleg a cicám köszöni jól van. Csak hogy biztosak legyünk, kipróbáltam a pulykahúst ma, és láss csodát, hasmenése lett. Szal igen, a macskám allergiás a pulykára is. Minden bizonnyal egy allergiás állatod sincs(vagy konkrétan állatod sincs), így ha nem konyítasz a dologhoz, minek fárasztod kis ujjacskáid a komment bepötyögésével? Kérlek keress valaki mást, akit hülyének nézhetsz, és okoskodj máshol, mert kb úgy viselkedsz, mintha azt kérdeztem vna, hogyha a macskám allergiás a csirkére, ehet e répát. Köszi, hogy nem engem fárasztassz a továbbiakban.
Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!