Mit tehetnék ebben az esetben?
Van a mamámnál egy vemhes cica aki, hamarosan meg fog fialni. Viszont a mamám nem szívleli a macskákat, ezért ha odafial agyon fogja ütni mindet. :(( Én ezt nem szeretném, ezért el szeretném hozni tőle, hogy nálunk történjem meg az esemény. (A szüleimmel élek.) Viszont itthon már van 3 cica és nem engednék meg hogy haza vigyem. Ha meg beleegyeznének, akkor nem engednék, hogy 1. ivartalaníttassam őket 2. gazdit keressek nekik. Mert, hogy milyen édesek, és sajnálnák őket. (Semmiképp nem tartanánk meg őket. Az anya meg ivartalanítás után menne vissza a mamámhoz.) Az az egy megoldás volna, ha elrejteném őket, az üres nyuszkaólunkban. Viszont nem tudom mire számíthatok, ha kiderül a dolog. Az etetést, felügyeletet állatorvosi költségeket mind én állnám!!!
Ui.: Nem szeretném vemhesen megműttetni, mert szerintem nagyon megterhelné a szervezetét. Az ivartalanítással 1-t értek, dezzel nem. Esetleg mit tehetnék? 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!