Született kiscicánk, ma, vagyis 2010. 04.17-én. Még hidegebb az idő. Nem fognak megfázni?
Tudom,hogy melegíti őket az anyjuk,de amikor elmegy,akkor az idő alatt nem fáznak meg?
Lehet,hogy tegnap hajnalba,de lehet,hogy ma reggel születtek,nem tudom!
Hány hetes korukban nyílik ki a szemük?
Meg lehet érinteni őket már?
Mikortól lehet megállapítani,hogy fiú-e,vagy lány?
Válaszotokat várom!
Köszönöm. :)
Nem fognak megfázni, ha valamelyik mégis elpusztulna, az a természetes szelekció eredménye.
Nekünk mindig márciusban fialt a macskánk, és nem fáztak meg a kölykök. Jó, volt olyan, amelyik agyon lett nyomva, dehát melyik alomban nem esik meg az ilyesmi?
ne nyúlj hozzájuk. Főleg azért ne, mert érzékenyek még nagyon. Bármi olyan lehet a kezeden, ami számukra veszélyes.
Ha védett helyen vannak akkor semmi bajuk nem lesz. Az anyja tudja mi a dolga. Legyen egy védezt helye az anyjuknak, kegyen kibélelve és kész.
Ha elkezded nézegetni és fogdosni őket akkor el fogja vinni a kiscicátak és lehet, hogy nem látod őket többé.
Bár így is aggódom kicsit a sorsuk miatt
Hát...
Teraszon vannak,egy dobozban,de jön a huzat. :S
nem fedett a helyük. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!