Miért "prüntyög" a cicám?
Figyelt kérdés
1 éves cicám, mindig prüntyög, ha fut, ha váratlanul hozzáérünk. Mit fejezhet ki nála ez a hang?#cica #prüntyög
2016. júl. 29. 22:04
1/4 anonim válasza:
jól elvan, örül, jól érzi magát veletek. A macskák nem mindig nyávognak, gyakran gurrognak, prüntyögnek. Az enyém tavasszal volt egy éves. Ezidő alatt szinte csak prüntyög és kuttyog. Tavasszal beteg volt, akkor nyávogott. Egyszer meg mikor zuhanyoztam, hallottam egy színtiszta "miau"-t, majd ijedten beszaladt hozzám. Szerintem meglepődött, hogy ő ilyet is tud. Ja, az enyémben rázkódik a prüntyögés, mikor fut. Imádom!
Szóval boldog és elégedett. Amúgy ha megfigyeled, minden szituációban más hangfekvésű hangot ad ki, akár prüntyi, akár nyávogás, vagy bármi: mikor kaját kér, ha koszos az alom, ha ki akar menni, mikor megjöttél, ha legyet lát, stb. Nem muszáj nyávognia. :-D
2/4 anonim válasza:
ja, a hozzáérés, ezt elfelejtettem. Van hogy alszik, és hozzáérek és felriad. Akkor az egy ijedt prünty :-) (előző)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, nálunk is van minden prüntyi.. :)
2016. júl. 29. 22:23
4/4 anonim válasza:
Kapcsold ki a generátorát!!! Túlmelegedett!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!