1 hete nincs meg a cicám?
2 éves,bűbájos,csupaszeretet töketlenem tűnt el. Voltak már kisebb eltűnései,azok is mostanában. Nagyon sokat izgultam érte,most viszont már eltemettem. :( Több probléma is van:-sok a rosszindulatú ember,aki képes lenne neki ártani
-amióta eltűnt,volt egy egész napos eső,3 vihar,3 felhőszakadás,és napi szinten heves zivatar
-sajnos sok erre a gazdátlan,vérszomjas kandúr(rendszeresen megverik és megtépik a másik macskámat,pedig ő abszolút harcias)az én cicóm viszont elég esetlen
Ami viszont megnyugtató:-a kutya állatfajt ismeri,tudja,hogy gyorsan kell szednie a talpát,szóval kutyához tuti nem ment oda barátkozni
-autó naponta kb. 10x jár erre,úgyhogy elütni nem ütötték el
-nyakörv nincs,fennakadni kerítésen nem tudott
Én nagyon félek,hogy valami hatalmas,tökös macska nekiesett,és már régen nem él.(Tényleg nagyon brutális dögök,a másik cicómnak leszakadt egy körme,felrepedt a füle miattuk):( Szerintetek?
Esetleg plakátold ki a lakhelyeden a cicust. A legjobb esetben csak befogta valaki, mert úgy gondolták, kóbor.
Ellenkező esetben részvétem. Nekünk is sok cicánk tűnt el, volt aki még csak kölyök volt, de még mind fiatalon. Mi áttértünk a csak benti tartásra, miután a hatalmas 7 kilós kandúrom is odaveszett valahol, pedig ő is ivartalan volt, és nem volt az a nagy koncsorgós fajta, este 8ra mindig hazajött, velem aludt, velem kelt, csak napközben vt kint...majd megszakadt a szívem, mégegyszer nem akarom átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!