Ivartalanítják a macskákat?
Ha bevinnék a menhelyre egy kandúr macskát, aki neméből adódóan verekedős, akkor ivartalanítanák?
Elvégre ott rengeteg macska van, ott ugyanúgy összeverekedne más macskákkal, így gondolom megelőznék ezt.
Nem. Akkor pici ketrecbe kerulne, ahol max a falat tudja bamulni, verekedni nem. Max steszelodni.
Ha olcso ivartalanitast szeretnel, akkor erdemes allatvedosokat keresni, ok szoktak tudni hogy merre van akcio.
Ivartalanítják, ha van aki fizeti, pl aki örökbe fogadja utána. De a legtöbben kiscicát akarnak csak... :/
Amúgy meg ha simán csak ivartalaníttatni akarod az kb 3000 ft a legolcsóbb helyeken, nem hiszem el hogy nincs ennyi pénze bárkinek is.
Nem, nincs ilyenről szó, csak elméleti kérdés volt!
Illetve mégsem annyira, mert a környékünkön rengeteg az ivaros kóbor kandúr,akik zaklatják az én macskámat is, de ha a menhelyen rosszabb helyük lenne, nem tudom mit tehetnék, nekem nincs pénzem kóbor macskákat ivartalanítani.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!