Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak a macskaimmal,...

Mit csináljak a macskaimmal, hogy ne hozzá haza a zsákmányát?

Figyelt kérdés
Folyamatosan behozza a lakásba, az állatokat amiket fogni szokott, ezelőtt 20 perccel is behozott egy kis egeret ami még élt, szerencsére időben megtudtam menteni. De általában szétszedett madarakat, vakondokat, és minden egyéb mást amit megtud fogni behoz. Mit tudnék tenni, hogy ne hozza be? (A macska ajtón betud jonni, és rajta kívül van még ket másik macskam, az egyik rendszeresen járkál ki-be éjszaka es nem szívesen játszanék portast)
2016. júl. 26. 23:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem, nem zavar, nem hogy hetente 3x, naponta 3x kapok valamit átlagban, eddig egyszer volt, hogy ajándék nélkül hagytak, és kezdtem aggódni, hogy jól vannak-e. A takarítás a legkissebb probléma, kergettem már élő egeret, madarat, gyíkot, de még denevért is a lakásban, a macskáim gondolom úgy gondolják, hogy nehogymár ellustuljak. Ezenkívül a múltheti nagytakarításnál, amikor minden szekrényemet elhúhattam a párommal, találtam egy mumifikálódott patkányt a szekrénysor mögöt...Nem mondom, hogy kifejezetten élvezem, de elviselem, én akartam minipredátorokat tartani.

Amúgy ha mindig éjszaka hozza van egy baromi könnyü megoldás. Ezután csak nappalra engedd ki őket. Nekem a wc ablakom éjjel nappal nyitva, ott szoktak közlekedni, de éjszaka mind mellettem alszik, és velem kelnek. Éjszakára tök fölösleges kimenniük sztem.

2016. júl. 27. 10:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat, megpróbálom elfogadni a szeretetet. Most is hozott be egy egeret élve, az egeret megmentettem mielőtt még kibelezte volna a szőnyegen, a macskát még inkább felhoztam magam mellé aludni, hátha nem indul ujra útnak.
2016. júl. 28. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!