Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Magyarországon lehet miniatűr...

Magyarországon lehet miniatűr macskát venni?

Figyelt kérdés
Külföldi weboldalakon olvastam "teacup cat", azaz teáscsésze cicákról, akik kismacskaméretűek maradnak egész életükben. Magyarországon be lehet szerezni őket? Mert sajnos pld. Amerikából a szállítás nagyon megviselné a cicákat, ezért ez a lehetőség kizárva.
2010. ápr. 16. 16:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem hiszem...
2010. ápr. 16. 16:34
 2/12 Réti bubuzér ***** válasza:
78%
Ne vegyél ilyet, ez egy rohadt nagy köcsögség a macskákkal szemben. Hormoninjekciót kapnak, és attól állnak meg a növekedésben, de csak a testük. Szóval egy idő után ugyaanúgy fognak viselkedni, mit a nagyok, csak kismacska testben.
2010. ápr. 16. 16:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Az a gyanúm, hogy nem. Gondolj bele, pár évvel ezelőtt még görényt sem lehetett. Ennek a hullámnak a szele még nem ért el minket. De Ausztriában talán már igen.
2010. ápr. 16. 16:35
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Remélem nálunk nincs ilyen, és ha szereted a macskákat ne támogasd az ilyen mutációkat. Mert az ilyen örök pici macskák azért picik mert genetikai vagy hormonális gondokkal jöttek a világra. Magyarán selejtek. És hogy jönnek létre selejtek? Hát normál macskákat szándékosan tönkretéve gyógyszerekkel stb... komolyan ezt akarod támogatni? Mert akkor semmilyen állat nem való neked.
2010. ápr. 16. 16:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Ezeket a macskákat nem a növekedésbn állítják meg, hanem a legkisebb példányokat keresztezik egymással, és természetesen úgyanúgy nőnek, mint a többi macska, csak alapból kisebbnek születnek. Direkt utánaolvastam, mert véletlenül sem támogatnék semmiféle biológiai beavatkozást a macskákon:) . De azért köszönöm a válaszokat
2010. ápr. 16. 16:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Hat nemtudom. Szerintem keresztezessel nem lehet ennyire kicsi macskat letrehozni. Es akkor most a fejemre esett es yorki, ami allitolag a farkastol szarmazik ^_^°

Ugyhogy nekem van 1,2kg-os macskam (kandur) de... Mindenesetre nemhiszem hogy egyenlore lenne magyarhonban. Itt eleg keves dolog nincs.

2010. ápr. 16. 17:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Ott vannak például a falabella lovak, amelyek 50-60 cm magasak, és 160-170 cm alapmagasságú lófajtából tenyésztették ki őket, ugyanezzel a módszerrel. Létezik a fajta, leírták a tenyésztést, aki akarja annak belinkelem. Nem erre volam kíváncsi, hanem hogy itt is lehet-e e kapni. Köszi ^^
2010. ápr. 16. 17:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem, de az en mini macskamat szivesen nekedadom. :P

Elragado kis joszag, csak szerintem szellemi fogyatekos. ^_^°

2010. ápr. 16. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:

miért ne lehetne keresztezéssel egy tulajdonságot erősíteni, aki ezt írta, az olvass el megint hatodikos biológiakönyvet.

hogyne lehetne már, jaj.

[link]

[link]

2010. ápr. 16. 18:52
 10/12 anonim ***** válasza:
De az a baj hogy lehet hogy te olyat akarsz venni ami normális módon született kicsinek, de lehet pont olyat kapsz amit undorító módon nyomorítottak kicsivé. Mert hogyha erre van kereslet akkor bárhogy is de megcsinálják. Egy nagy macska is ugyanolyan aranyos mint a kicsi. Vagy neked cseppet sem lenne ijesztő hogy a macskád soha nem nő fel?
2010. ápr. 16. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!