Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Magyarországon lehet valahol...

Magyarországon lehet valahol venni Litter Kwitter-t?

2011. júl. 31. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt megoldhatod úgy is, hogy az almot a wc mellé helyezed el. Bizonyos időközönként emelsz rajta (pl. könyvekkel felpolcolod), egészen a wc pereméig, majd a vízbe dobsz pár szem almot. Több mint egy hónap lesz, de megéri. :)
2011. aug. 1. 08:05
 2/2 Rikaaa válasza:

Hát azért nem ennyire egyszerű ennek a problémának a megoldása. 2 hónapja követem a litter kwitter hivatalos használati utasításait, és a macskáim tojnak az egészre. A saját fejük után mennek. Félnek a nagy lyuktól, félnek a wc-ben lévő víztől, stb. Szóval a lyukas tálcát vissza kellett cserélnem a telire egy jó időre. Most a kartonos megoldásnál vagyok. A lyukas tálcát beragasztom egy kartonnal, majd apró lyukat fogok rá vágni, és azt nagyobbítgatva, lassan fogunk eljutni a végeredményig, ha a macskák is úgy akarják. Egy évet kapnak erre a macskák. Ha ennyi idő alatt nem állnak át a wc használatra, akkor az egész litter kwittert visszaküldöm Gyulára, a forgalmazónak egy "kedves levélkével".

Ja, és a könyveimet én speciel nem erre a célra tartom. :-)

2012. jan. 23. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!