Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vihetem magammal a cicát vagy...

Mamura kérdése:

Vihetem magammal a cicát vagy keressek egy b verziót?

Figyelt kérdés
Egy hete találtam egy kb.3hetes kiscicát. Férges, rühes, náthás, csipás és az egész testét gennyes seb borítja. Szegénykével minden nap állatorvosnak vagyok. Lassan kezd helyre jönni. Most egy kertes házban van velem, viszont költözök egy pici lakásba. Ez alatt a pár nap alatt annyira megszerettem ezt a kis szerencsétlent, hogy nem tudnék megválni tőle, viszont nem tudom, hogy hogy érezné magát egy pici lakásban úgy, hogy nem tud kimenni az udvarra.
2016. júl. 9. 22:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A macskáknak nincs szükségük a természetre, sétáa sem, ha az ösztöneiket kiélhetik a lakásban.

Legyen neki olyan játék, amivel akkor is tud játszani, ha nem vagy otthon(=vadászat)

Egy két szekrény, polc tetején alakíts ki neki helyet, hogy fel tudjon rá mászni, vagy vegyél, esetleg csinálj egy magasabb cicabútort(=fáramászás)

Vegyél vagy csinálj, karomkoptatót, különben a kanapé, szőnyeg fogja bánni

Ha eljön az ideje ivartalanítsd, ezzel kiküszöbölöd az elkóborlás veszélyét, plusz ha fiú nem fog jelölni, és büdöset pisilni, ha meg lány nem fog egész nap és éjszaka tüzelve hímeket hívogatni.

Ha ezek megvannak, 40 m2 tökéletesen megfelel egy cicának. :) (jelenleg 5 macskát tartok lakásban,/az egyiket én neveltem 1 hetes korától, akárcsak te a tiédet/ ebből 3 tud pórázon sétálni, de ők is csak azért lettek megtanítva rá, mert velünk nyaralnak, ugyanis problémás őket itthonhagyni)

Annyit tudok még tanácsolni, hogy a wcje a lehető legmeszebb legyen a táljától, és fekhelyétől

A cicusnak pedig jobbulást, és kitartást

2016. júl. 14. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!