Kölyök macskák együtt vagy külön?
5 hetesek, kedden találtam őket a kert kapu előtt a járdán járkáltak. Kissé soványak voltak és csipás volt az egyik.
Melléképületben vannak és már szépek. Kiderült hogy a szomszéd asszonyéké. Állítólag ellogtak.
Azt mondta az egyik lehet a miénk a másikat megtartja.
Szóval szerintetek meddig legyenek együtt és mikor legyenek elválasztva?
Bár mivel szomszédok vagyunk, gyanítom sokat lesznek együtt ( mindkettő nőstény)
Bevallom nem szívesen adom őket vissza. Kedvesek és rendesek, de van két kutyákjuk, mondjuk az egyik kölyök még, a másik se túl nagy. Aztán állandóan Megy náluk a jövés menés kocsivak. Nem akarom hogy elüssék. Meg hát hogyan szokhetett meg két 5 hetes macska ha gondosan bezárja őket, vagy pont azért jöttek el mert nem zárta őket.
Az anyjuk sem tudom. A szomszédnak van nőstény macskája, de azon nem láttam hogy vemhes lenne, szval lehet hogy ők is úgy kapták őket. Na de 5 hetesen?
Mindegy, utána járok mi folyt itt,
Addig is meddig legyenek együtt?
Mond meg neki, hogy mindkettot megtartod.
De persze, ha van mondjuk legalabb egy fenykepe roluk.. akkor fontolora veszed azt, hogy valaha is latta volna oke...
Meg persze... ha a nosteny macskajuk elfogadja oket, mint a kolykeit...
Mindkettőt visszaadtam, bezárta őket ő is. Abban egyeztünk meg, ha nem viseli el a kutyájuk őket, vagy visszaszoknak, nálam marad mindkettő.
Egyébként az egyiket szeretném, őt jövő héten elhozom. Pontosabban vissza.
Nincs náluk az anyjuk. A férfi hozta őket pár faluval árrébról.
Egy nőstény cica és két kutyákjuk van
Együtt jobban elvannak. Remélem a kutyájuk, bár kölyök, fél éves lehet, nem bántja őket.
Aggódok, de mégis csak az övék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!