A szilikonalom jó?
Szia.
Igen,mi is ilyen almot használunk a cicáinknak,és nem lesz büdi a lakásban,valamint elég egy 8 litereset 2 havonta cserélni.Mi meg vagyunk elégedve.
Egy tenyésztő
SZia.
Első válaszadó vagyok.MI Freshnapf-ban vesszük,legutóbb a 8 literes 3500 forint volt,de van még 5 literes,és 3,2 literes kiszerelésben is.A kicsi 1800.Az 5 literest nem mindig kapni sajna.Ha még olcsóbban akarod megkapni,akkor keresd meg a petnet.hu netes webáruházat(csak ha pesti vagy:( ),ott még olcsóbb.Én azt tapasztaltam,hogy a cicák pont az össze nem csomósodása és a szagtalansága miatt nagyon gyorsan átszoknak.Ha azt látod,hogy vonakodik,akkor keverd össze a régi és a szilikonalmot,majd a következőnél kicsit többet,stb...és szépen átszokik.Na persze annyit tudni kell,hogy az ilyen alom jellegzetessége,hogy a pisit felfogja,és felszívja,tehát nem távolítod el,mint a homokból pl.tehát az uccsó héten már azért ennek is van szaga,de jóval kevesebb mint "homokos" társainak.Egy tenyésztő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!