Egy 11 hónapos herélt szobakandúr mellé milyen macskát ajánlanátok?
egy szintén ivartalanított bármilyen neműt.
Lehet lesz balhé az elején, de meg fogják szokni egymást.
Próbáld meg úgy időzíteni, hogy pár napig tudjál velük lenni.Én támogatom az ötletet. Te is nyugodtabb lennél a munkahelyeden, mert nem lenne egyedül a cicád. És a macskák meg elszórakoztatnák egymást.
Egy 11 hónapos macska meg fogja szokni. Szerintem kb. vele egyidős kellene. Talán egy menhelyről fogadj örökbe, vagy a macskamentőktől.
szia! nagyon jó, hogy társat akarsz neki, te is nyugodtabb leszel, hogy nincs egyedül.szerintem mindenképpen nála kisebbet, hogy "atyáskodhasson"fölötte,úgy könnnyebben elfogadja,ha látja, hogy nem ellenfél.
arra azért készülj föl, ha hancúroznak, kő kövön nem marad.
nekem 3 van, igaz nagy a ház, de tudnak alakítani.
jó cicázást.
üdv.
mindenképpen olyan helyről szerzek majd cicát, ahol "felesleges" van, ajándékba adják stb. mostanában van ugya a cica-és kutyáldás. elképzelhető, hogy megkockáztatom. de mi van, ha nem szokják meg egymást?
most akkor egykorút, vagy kisebbet szerezzek?:)
és tényleg, mi történik, ha nem csípik majd egymást, nekem meg megszakad a szívem, ha tovább kell adnom az újat, hogy ne legyen komoly sérülés belőle?:(
feszkót semmiképp nem akarok.
egy macskavécét használhatnak ilyenkor?
az enyém a zárt, lengőajtóshoz van szokva - kapásból használta, igazából ha neki vécézni kell, akkor a plafonra is felmászik, ha épp ott szagolja ki az almot :)
szilikátos almot használok újabban, ez nagyon bevált.
a kis lakás csak azért aggaszt, hogy nem érzik-e majd magukat bezárva.
visszatérve, csak azt nem akarom, hogy most ahelyett, hogy a macska nem unja-e magát halálra egyedül, azon kelljen aggódnom, hogy nem gyilkolják-e egymás halomra otthon :S
szia! szerintem vágj bele, a cicák jó fejek. lehet először lesz egy kis pofozkodás, de pár nap alatt összeszoknak.viszont lehet, hogy wc-ét megegyet kell venned.nem biztos, hogy elviselik egymás alomszagát.
jó cicózást !
üdv.
kell két wc.
És meg fogják szokni egymást. Egy hét hónapos macska még kisgyerek. Junior tápot kellene ennie.
A lényeg, hogy hagyni kell időt.
Esetleg nézz utána nincs-e szükség ideiglenes befogadásra valahol, mert van ilyen. És akkor nincs, hogy csalódást okozol a cicának. Hiszen eleve úgy számolsz vele.
Lehet, hogy aztán nem is lenne cirkusz. De ha mégis, hidd el idővel megnyugszanak a kedélyek.
Ha megteheted vegyél ki pár nap szabit szerda, csütörtök, péntek. + hozzácsapod a hétvégét és akkor tudod felügyelni őket.
Legyen mindkettőnek saját búvóhelye.
esetleg egy két éves ivartalanított lánycica?
egy ismerősömnek pont meg kell válnia a sajátjától.
nagyon nyugodt cica, hízlegős, szereti a többi állatot, és még a gyerekeket is :)
vajon ők bírnák egymást?
ja, és az enyém nem hét hónapos, ezt nemtom honnan vette az egyik kommmentelő :) egy éves lesz májusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!