Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Valaki help!? Ha a méhlepény...

Valaki help!? Ha a méhlepény előbb lökődik kik az baj? Mert az olvastam hogy előbb jönnek a kicsik é s utána.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 23:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

most szül a macskád?

nem jó, ha előbb jön a méhlepény, mert azon keresztül kapnak oxigént és tápanyagot a kicsik

2010. ápr. 14. 23:59
 2/13 anonim ***** válasza:

Húú, ha most szül a cica és a méhlepény jön először, akkor sos orvos kell, mert a kicsik meghalhatnak odabent, ez viszont az anyaállatra is nagyon veszélyes! Lehetőleg ne hurcold a cicát ellés közben -csak ha végképp elkerülhetetlen-, inkább azonnal hívd ki az orvost házhoz!

Kérlek, majd írd meg, hogy alakult a dolog, szorítok nektek!

2010. ápr. 15. 06:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Hívni sehogy sem tudtam,az ügyelet messze tehét mást nem tehettem hogy virrasztottam mellette és 8ra viszem az orvoshoz..halott cica már biztos van benne...de mozgott is a pocakja még úgy fél 4 fele..nem tudom majd az orvos tudja mit kell ilyenkor. Árakkal esetleg nem vagy tisztában?hogy mire számithatok?mit fognak vele csinálni?mert van 8ezrem összvissz..remélem az orvos ettől még elvállalja!
2010. ápr. 15. 06:41
 4/13 anonim ***** válasza:

szia! nagyon sajnálom a cicádat, okvetlenül írjál, hogy mi lett a sorsa szegénynek.

szorítok nektek!

üdv.

2010. ápr. 15. 08:16
 5/13 A kérdező kommentje:
elvittem dokihoz ,most értünk haza. hát erre ugy különösebben nem reagált,szóval én a netes oldalakból ugy vettem le hogy ilyenkor már nagyon nagy baj.,de ezekszerint nem! midegyik kiscica él,ver a kis szivük! kapott szurit ami felgyorsitja a szülést ,de ha mégsem akkor vissza kell vinnem még!
2010. ápr. 15. 10:03
 6/13 anonim ***** válasza:

jaj de jó ! nagyon örülök. remélem problémamnetesen jönnek a világra a kiscinyók.

írjál majd légy szíves!

üdv.

2010. ápr. 15. 10:20
 7/13 anonim ***** válasza:
szia! 6:24 vagyok. Megnyugtató, hogy jó hírekkel tértetek haza! Nagyon jó gazdi vagy! Majd írj, hogy hány kiscica lett!
2010. ápr. 15. 12:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Mennyibe került a vizsgálat és a szuri? Nekünk is napokban volt cica szülési gondunk: egy kölyök nem született meg 12 órával az utolsó pici után. Olvastam egy könyvben, hogy 12 óra normális de azért reggel elvittük orvoshoz, aki mondta, hogy közel sem, és ennyi idő után oxitocin injekciót sem kaphat, mert megrepedhet a méhe ( a könyvet széttéptem és kidobtam ), meg kellett műteni, de mivel az orvos azt hitte már nem él a kölyök nem is műtötte egyből csak 4 órára rá, hiába sürgettem, ennek ellenére a pici még élt, bár elég gyengén muzsikált, azóta eltelt 1,5 nap, sokat erősödött, igaz pipettából kell etetni, mert szopni még nem tud. A műtét 21000 Ft-ba került. Most már tudjuk ha 2 óra elteltével sem születik új kölyök, de még várható azonnal orvoshoz kell fordulni!!!
2010. ápr. 15. 15:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi lett a cicákkal?
2010. ápr. 20. 15:44
 10/13 A kérdező kommentje:
pont ma születtek meg :) 21:27 perckor..fél óra alatt lerendezte mind az ötöt :P majd ha érdekel valakit töltök fel ide képet :)
2010. ápr. 21. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!