Miért van hasmenése a kiscicának?
Figyelt kérdés
whiskas zacskós eledelt kapott és kis tejet is de azt olvastam kölyök macskák még ihatnak tejet.állandóan az alomra jár és többnyire hígat kakil.kapott féreghajtó pasztát is kb.5 napja de nem láttam kukacokat.
mivel etessem hogy normálisat kakiljon?
2016. júl. 7. 11:39
1/8 A kérdező kommentje:
kb. 7-8 hetes lehet a tulaj nem tudta megmondani mennyi idős..
2016. júl. 7. 11:40
2/8 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy nem adsz neki tejet! A tehéntej nem olyan, mint a mamaja teje, a macskák nagyobbrészt laktózérzékenyek, lehet, hogy az a baja. Vizet adjál neki! Ha nem változik a helyzet, doki. Nem szerencsés, ha hasmenése van ebben a melegben!
3/8 A kérdező kommentje:
de amúgy szerintem túl sokat evett..ilyen zacskósat.
nem fogok annyit adni és inkább szárazat és tejet nem.
de jól érzi magát és dorombol játszik.élénk kiscica.
2016. júl. 7. 11:57
4/8 anonim válasza:
tejet nem szabad adni neki mert ettől megy a hasa. Csak száraz kaját adjál neki sok vízzel. Tejet semmiképpen ne .Késöbb adhatsz neki konzervet is.
5/8 anonim válasza:
A tejtől van.
Illetve ha a zacskós eledel nem száraz, hanem nedves, attól is lehet.
Száraz kölyöktáp és víz megfelelő. Vagy húsfélék, inni víz.
Átmenetileg diétaként kaphat pépesre főtt rizst főtt csirkemellel.
6/8 anonim válasza:
A 8 hetes kor előtt elválasztott kiscicáknál ez gyakori probléma. A legtöbb ember nem tudja, hogy még nem szabadna elválasztani, mert hiába eszik már szilárdat, az immunrendszere még nem fejlődött ki. Így sokkal érzékenyebb mindenre. Ha egy darabig csak jó minőségű száraztápon tartod, akkor valószínűleg rendbe jön. Tejből laktózmenteset szabad adni neki egy kicsit. Esetleg laktózmentes joghurtot vagy tejfölt.
7/8 anonim válasza:
A tejtől van. Az én cicám 9 hetes, az én laktózmentes tejemből kap (laktózintoleranciás vagyok, ezért mindig van otthon) napi 1x, különben víz van előtte egész nap. Minap anyukám benézte a tejesdobozt és sima tejet adott neki, ment is a hasa egy kicsit.
8/8 A kérdező kommentje:
NEm kapott tejet mégis fosott.
jó rendben mostantól nem kap se konzervet se zacskósat csak száraztápot. ha nem múlik állatorvos?
2016. júl. 9. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!