Mióta vannak ezek a nagy melegek a cicám csak szárazeledelt hajlandó enni. (? )
Szárazeledelből Acanát eszik, konzervet pedig Aldis sajátmárkásat szökött kapni (a magasabb hústartalmú, 200 g-osat).
Próbáltam átszoktatni Animonda konzervre néhány hónappal ezelőtt, sajnos nem sikerült. Feladtam.
Néhány hete pedig csak száraztápot hajlandó enni. Lehet valami baja, hogy csak szárazat eszik?
A cicusnak elsősorban szárazat kell kapnia, rosszabb verzió, ha csak konzervet eszik. A mieink is Acanát és Hill'st kapnak vegyesen, az alutasakos nálam is kevésbé fogy minden nyáron, viszont a főtt husit ilyenkor is eszik. Esetleg ha főzöl, vagy valaki a családban, csípjetek le neki egy keveset a csirkehúsból, ha biztosan friss mehet nyersen is, ha nem, pár perc sima forró vízben, vagy mikróban és fejedelmi macskalakoma. :)
Én már nem merném elfelejteni, hogy a hentesnél rájuk is gondoljak plusz egy mellel vagy combbal, sztem szét is szednének :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!