Sürgős! Hogyan tudom leszedni a kismacskát a padlásról?
Figyelt kérdés
Ma vettük észre,h egy anyamacska hívja gyerekeit és vissza is nyávogott egy neki.Felmentem és 3-4 hét körüli kicsit láttam.Az a gondom,h lindab tetőnk van és nem lehet megbontani mint a cica viszont a gipszkartonos részén van ami beszakad és nagyon alacsony.
Szerintetek hogyan lehetne kiszedni?
2016. jún. 29. 13:23
1/3 anonim válasza:
Nem feltétlen kel őket kiszedni, ha nagyon bonyolult, és az anyuka foglalkozik velük...még pár hét és kijönnek maguktól is. Az anyuka azért biztatja őket, mert átlagba 4 hetesen kezdik előszőr elhagyni az almot. Az is lehet, hogy az anyacica leköltözteti őket. Meg lehet próbálni, hogy teszel a közelükbe egy dobozt vmi anyaggal, ami kényelmes a cicusnak, hátha átköltöznek. Viszont ha nem a te cicád, ne nagyon bolygasd a kicsiket, mert ugyan lehet h az anyuka ha úgy látja elviszi őket, de az is lehet h hátrahagyja...erre ugyan nagyon kicsi az esély, de a kockázat megvan
2/3 anonim válasza:
"vissza is nyávogott egy neki". Ezek szerint csak az az egy van ott fent a padláson és a többi könnyebben elérhető helyen van?
Vidd fel az anyját, mutasd meg neki, hol van az az egy, majd őt elbírja a tető, és a szájában előhozza a kicsit. Ha már biztonságos helyre ért vele, besegítesz neki!
3/3 Salx Narval válasza:
Én is azt tanácsolnám, hogy az anya bejárását próbáld biztonságosabbá tenni, a többit ő valószínűleg megoldja ha eljön az ideje. Ha nem a te cicád egy kis ennivalót és ivóvizet akkor is adj neki, hogy otthonosabban érezze magát. Ha feltudott menni szülni, valószínűleg le is tudja hozni a kicsiket ha csak azóta nem került valami az útba. Nem feltétlen azt jelenti a nyávogás, hogy bajban van, a macskák szokása cselekvésre ösztönözni a kicsiket, cipelni csak akkor fogja, ha nagyon muszáj, vagy ha nem érzi biztonságosnak a helyet és még nagyon kicsik a cicái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!