Az normális, hogy egy idegen bakmacska folytogatta a négy hónapos kismacskát?
"Vérzett is a nyaka és azóta nehezen vesz levegőt, de talán megmarad, ha nem kapott valami fertőzést a bakmacska szájából"
látszik mennyire szereted a macskáidat. állatorvos bezzeg nem viszed el. minek neked 5 macska, ha amikor szenvednek nem vagy képes orvoshoz vinni?
idióta.
a másik kandúr macskát meg talán nem lapáttal kéne verni. ha meglátod boríts rá egy pohár vizet. egy idő után rájön,hogy nálatok mindig tiszta víz lesz és nem megy oda többet.
de lapáttal verni..komolyan az ilyen emberekre nincsenek szavak.. a másikat meg vidd el orvoshoz..és az anyját sem ártana ivartalanítani
"Az is lehet, hogy a kiscica játszani akart a nagy kandúrral, de annak nem tetszett és hirtelen felkapva a vizet neki ment a kicsinek. Vigyázz a picúrkákra! :)"
Egyszer régen az egyik szomszédom macskája két kiscicát hozott világra. Mikor megnőttek, az anyjukkal együtt elmentek felfedezni a világot. Átjöttek a mi kertünkbe is, de minket nem zavart, mert szeretjük a cicákat. Egyik nap az anyamacska a bokor alatt pihent, mialatt a kiscicák egymással játszottak. Felbukkant egy kandúr, aki szintén ismerős a környéken. Felkeltette a kiscicák érdeklődését, szerettek volna megismerkedni vele. De a kandúr nagyon barátságtalan volt velük, rájuk is nyávogott csúnyán. Az egyik cica már nem foglakozott vele, mert otthagyta, a másik viszont nem tágított. A kandúr lefeküdt, a kicsi meg bambulta őt, ami (szerintem) idegesítő volt a kandúr számára. Mikor a kicsi közeledni akart hozzá, az meg rányávogott, hogy maradjon ott ahol van. Erre az anyamacska felfigyelt. Én meg idegesen figyeltem, hogy nem lesz-e baj. A kicsi valszeg nem értette a kandúr viselkedését, mert továbbra is próbálkozott az ismerkedéssel. Egy lépést tett, erre kapott egy pofont tőle. Az anyamacska nagyon dühös lett és elkergette a kicsinye bántalmazóját! Utána odament hozzá vigasztalni, aztán le is léptek.
Bocs, hogy hosszú volt, de engem is foglalkoztatott a kérdésed, hogy a felnőtt macskák miért gyűlölik ennyire a kiscicákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!