Lenne itt olyan jószívű ember, aki magához fogadna két kiscicát?
Figyelt kérdés
Nem szeretném sem menhelyre vinni, sem elaltattatni, utcára rakni meg végképp nem :( Viszont itthon nem maradhatnak. Főleg olyanok jelentkezését várom, akik Budapest vagy Pest megyeiek!2010. ápr. 13. 17:45
1/18 anonim válasza:
szia,szobacica? ha igen akkor szívesen örökbefogadom,pesti vagyok,egyébként fiú cica,vagy lány?és menhelyre miért nem?
2/18 anonim válasza:
szia!
vedd fel a kapcsolatot az egyik budapesti menhellyel!
Lehetőség van "ideiglenes befogadónak lenned" ez azt jelenti, hogy a cicák nálad maradhatnak, de bekerülnek a rendszerbe és segítenek nekik gazdát találni.
illetve tegyél fel hirdetéseket internetre pl.
www.allatapro.hu
apronet.hu
www.teleapro.hu és egyéb oldalakra
3/18 anonim válasza:
én is úgy befogadnám, de távol vagyunk Pesttől, meg a kutyus nem tűrné meg=(=( Remélem ,hogy sikerül elajándékoznod. www.expressz.hu még ez az oldal ahol lehetne hírdetni. Nem emlékszem, hogy az előző válaszoló felrakta e
4/18 anonim válasza:
fajtiszták, vagy csak sima házi cicák???
mért nem raksz fel hirdetés?
www.expressz.hu-n rengeteg állatos hirdetés van
5/18 anonim válasza:
töltesz fel róluk oda képeket oda írod h akár ingyen is és biztos ír vki
6/18 anonim válasza:
Én is messze lakok Pesttől:( Szeretnék én is, bár kicsit később, de befogadnám most is, ha nem lenne olyan messze.
Nem raknál fel róluk képet ide?
7/18 anonim válasza:
Nos, lett gazdijuk a cicusoknak??
8/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok, van egy fiú és egy lány cica. ELSŐ! írtam privátban, de választ nem kaptam.:(
2010. ápr. 14. 17:43
9/18 anonim válasza:
milyen fajta cicák? engem is érdekelne!
10/18 A kérdező kommentje:
sima házimacskák, barna-bézs csíkos mindkettő.
2010. ápr. 15. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!