Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kiscicát hogy lehet leszoktatn...

Kiscicát hogy lehet leszoktatni arról, hogy felmásszon az ember lábára?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 13:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez kiscicatulajdonság. Le fog szokni magától:)
2010. márc. 23. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy le fog szokni magától mert nekem volt egy cicám aki mindig felmászott a hátára mindenkinek...
2010. márc. 23. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
ja és már nem volt már kölyök amikor ezt csinálta
2010. márc. 23. 13:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is attól félek, hogy ilyen marad, nagyon aktívan tevékenykedik..lépek egyet, és a macska rögtön a combomon landol:D aranyos nagyon, de nem túl kellemes ez a mutatványa..remélem, hogy tényleg kinövi idővel.
2010. márc. 23. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Megfogod a grabancát, lehámozod magadról és eldobod. Nyilván, nem elhajítod 5 méterre, de azért érezze, hogy ezt nem szabad.

Közben lehet rá morogni, fújni (nekünk bevált a saját nyelvükön komunikálás kutyával, macskával, lóval).

2010. márc. 23. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Le fog szokni róla, de mieink akkor csinálják, ha éhesek. Ha adsz neki enni, békén hagy. :-)
2010. márc. 24. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért csinálja, mert mami-hiánya van. Te vagy neki a mami-pótlék, vagy éppen abban keresi, akire felmászik.

Minden kiscica is ezt csinálja.

Igazándiból, ha el van választva, az anyja szívdobogása lenyugtatná, éppen ezért ha a saját szívedre fekteted, az jó megoldás lehet.

Ha vállra vagy fejre megy (azt is szokták), akkor csak játszani akar veled, mint az anyjával is tenné.

Madzaggal, macskajátékkal, vagy akár egy pinponglabdával lekötheted. (Az enyém a hajamat nyalogatta...azonnal ledobtam :))

2010. márc. 26. 00:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Mostmár kicsit kultúráltabb a drága ilyen téren:)Igen, fejre, és hátra is felmászik, tegnap pedig amikor a fotelben ültem, a cicus

a fejem mögé osont, és elkezdte szopni a fülcimpámat, miközben a vállamon dagasztott:D Kis tündér:))

2010. márc. 26. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!