Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vajon mi lehet a gond a...

Vajon mi lehet a gond a kismacskámmal?

Figyelt kérdés
4 napja került ide az új kiscica. A barátnőmtől lett hozva ahol benti volt. Itt kb. 4 napja van itt, de sajnos nem nagyon akar enni csak pár falatot leginkább iszik. Megy a hasa és az utóbbi napokban 1-2x hányt is. Mielőtt ide került semmi gondja nem volt makk egészséges volt, akkor kezdődött az egész amikor ide került. Itt is bennt van.Dorombol és tűri a simogatást is.Több macska társa is volt a barátnőmnél de most sajnos csak egyedül van.

2016. jún. 21. 22:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
" Mar szerencsére rendbe jött" Egy újabb csodás gyógyulás. Hányós, hasmenéses kiscica tegnap 22:49-től ma 20 óra körülre pikk-pakk rendbejött. Hogy finoman fejezzem ki magam: hiszi a piszi. Vidd el állatorvoshoz, mielőtt meghal.
2016. jún. 22. 22:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! A 8. válaszadó vagyok, aki szerinted az élethez szerencsétlen. Nos, én a válaszommal nem akartalak megbántani, de azt látom, hogy hozzád került egy új cica, és még úgy sem viszed dokihoz, hogy gyanús az egészsége. A felelős macskatartók akkor is elvinnék, ha makkegészséges lenne, hiszen ha örökbefogadnak egy cicát, akkor megnézetik, csináltatnak oltási könyvet, megbeszélik a teendőket. Sajnálom, ha ezzel a megállapítással megsértettelek, nem állt szándékomban. Csak a cicád érdekében írtam.
2016. jún. 23. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!