Ivartalanitott macska rendszeresen lepisil dolgokat. Mit tegyünk?
Mivel nem ugyanoda megy mindig, ezért nem valószínű, hogy hatni fog a távoltartó spray... 3 cica az minimum 3 almot igényel, a legtöbb cica ugyanis nem szeret elmenni a másik után, nem szereti a másik szagát érezni. Lehet, hogy már ennyivel meg is oldódik a probléma.
A sprayk egyébként nekem nem váltak be, én kanapéról akartam leszoktatni a cicát, de nem igazán hatotta meg, hogy befújtam... Helyette tudom inkább ajánlani a macskamentát, én azzal szórtam be a fekhelyüket, imádják az illatát, azóta ott alszanak, hetente szórok egy pici frisset rá, tökéletesen működik. Lehet, hogy alomnál is beválna, egy próbát megér sztem.
Az a baj, hogy elég kicsi a lakás, 3 alomhoz biztos,hogy nincs hely, talán csak még egyre. Egyszer vettünk már ilyen csepegtetős macskamenta kivonatot, de nem igazán érdekelte őket, de sztem ki fogjuk próbálni növény formában is, hátha. :) köszi!
Egyébként a Feliway sprayről és párologtatóról jókat olvastam, csak elég borsos az ára.
Legalabb +1 alom, es a taska othonos illattal ellatasa jo otlet.
Valoszinuleg azt erezte rajta, hogy bohoztal valami "idegen ellenseges" szagot, es azt kellett felulirnia.
A + alom komfortosabba teszi a kornyezetet, kevesbe kell ilyen pozicio megerositest vegeznie.
Azért a legfontosabb, hogy lefüleld,melyik a tettes. (Biztos, hogy csak egyikük szerintem).
Közben ecettel, gyógyszertári alkohollal tisztítsd a kanapét,textilt- ne domestos és társaival,mert az vonzza őket még inkább. Ja és feltétlenül több alomtálca kell!
Amúgy nem váltottál almot? Az is probléma lehet ui.
Vagy orvosi probléma-bár kétlem, inkább -saját tapasztalat- pszichés/lelki gond.Jelöl. Hogy megnyugtassalak, ezt a legnehezebb kitalálni,miért csinálja.
Nálam a befogadott/mentett cica csinálta kb 5.5 évig uezt, ne kérdezd miért maradt abba.. Tippem: hagyjatok lenn egy felmosórongyot pl wc-ben, fürdőben,amire csinálhat-azt ki tudod mosni. Tipp 2: ecodor uf2000 macskapisi eltávolító és távoltartó (Bécsig mentem érte)-bejött (vagyis remélem e miatt maradt abba). Tipp 3: John Galaxy könyvek/videok -hátha ráismersz valamire, ami rátok vonatkozik!
És kitartás-türelem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!