Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meghalt a macskám öt hónapja...

Meghalt a macskám öt hónapja és nem bírom túltenni magam, mit csináljak?

Figyelt kérdés

2016. jún. 19. 00:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Kedves utolsó! Én az állatokat többre tartom az embereknél, a kutyám családtag volt, a barátom volt. Lehet engem hülyének nézni de testvéremként szerettem. Igenis megsiratom mai napig mert hiányzik és nekem ő nem egy tárgy volt amiből veszek egy újat ha tönkremegy. Úgy gondolom ettől még nem vagyok elmeháborodott, mindenki másképp viszonyul a dologhoz.
2016. jún. 19. 11:21
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

10 es az a te dolgod hogy kit siratsz meg de hogy elmehaborodottnak titulalj valakit mert megsiratta az elveszett cicajat az nalad vall arra hogy hulyebb vagy a sokevi atlagnal. Ha te meghalnal egy masodpercig nem sajnalnalak de egy kutyat siman megsiratnek ha latnam hogy MEGHAL. Nekem sokkal tobbet jelent egy allat mint mondjuk a te eleted. ilyen egyszeru az egesz.

Kerdezo: nagyon sajnallak en megertelek mert volt egy kutyam akit tobb mint 2 eve veszitettem el es meg ma is sirok ha ragondolok, pedig van tobb kutyusom meg cicaim is. Ne torodj vele ki mit mond te erzed a vesztesegedet es nem mas. Majd ha lesz hozza erod szerezz egy masik cicat lehetoleg menhelyit hogy ezzel is megments egyet es boldog uj eletet adj neki es o meg sok oromet neked.pl amikor meghalt a kutyusom keszitettem rola egy szep falikepet es ma is ott van a falon a haloszobamban. Remelem tuljutsz a gyaszodon , sok erot kivanok hozza a jov oben.

2016. jún. 19. 11:48
 13/20 anonim ***** válasza:
17%
Szánalmas vagy. Orvossal nézesd meg magad. Ez a válaszom arra, mit tegyél. Állat megdöglik, elpusztul, kimúlik stb., ember hal meg. Ha neked öt hónap után is ilyen gondot jelent, az beteges.
2016. jún. 19. 11:55
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
Vannak csaladtagok akik mar igazan ideje lenne hogy rakasra dogoljenek, ahelyett hogy mondjuk egy cica HALJON MEG. Azokat nem hianyolnam az tuti.
2016. jún. 20. 09:59
 15/20 anonim ***** válasza:
62%

Azoknak akik a kerdezot kritizaljak: annak beteg a lelke, aki nem tudja elkepzelni, hogy valaki egy allatot csaladtagkent szeret es ilyen esetben ugy is sirat meg. Ha meg mast meg ezert le is idiotazol, akkor tenyleg szep nyomot hagytal tuskosagbol.

A kerdezonek: szerezz egy ujat, de legyen kulonbozo, hogy ne potlek legyen. De! Ne a tengerimalacon vezesd le a banatod! Akkor inkabb keress neki uj gazdit, o nem tehet semmirol!

2016. jún. 20. 19:11
 16/20 anonim ***** válasza:
62%
Nem kell törődni az ilyen emberekkel. Nem lelketlenek, csak primitívek (az ilyenek miatt van annyi gazdátlan állat, az ilyenek miatt szenvednek). És persze képmutatók is különben miért kattintott volna a kérdésre, ès miért vette a fáradságot, hogy válaszoljon is? Èrdekes, nem? Lehet rajta gondolkodni (ha van mivel, ha nincs tessék agyat növeszteni).
2019. máj. 19. 00:43
 17/20 anonim ***** válasza:
96%
Giglioa te doglesz meg meg a kolykod ha van. nalam a cica kutya stb meghal mert sokkal tobbre ertekelem es szeretem oket mint az embereket. ha a kolykod vagy egy cica fulladozna az arvizben egy percig se tetovaznek hogy kit mentsek ki es az nem a te utodod lenne vagy barki mas embere.
2019. máj. 20. 07:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Giglioa neeeeem drágám, te és az alja, koszos kis családod döglik, nem az állat! Kölyköd ne legyen soha az életben!

Kérdező esetében csak azt nem értem, a hörcsögöt miért szidta, mit ártott az neki?

2020. júl. 31. 22:05
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meghalt a gyerekem es semmivel nem fajt jobban mint amikor a kutyamat vagy a cicamat veszitettem el. es nem is szerettem jobban a gyerekemet mint oket. nekem ok is a gyerekeim a kulonbseg hogy az egyik ket labon jart a masik pedig negyen. nincs fontossagi sorrend. egyenloek. ha erted mirol beszelunk egyaltalan. Ja es van ember amelyik hasznos ha megdoglik. az allatok is meghalnak legalabbis nalunk. De mondok neked ennel orultebbet is. ha menteni kellene ego hazbol egy embert vagy egy cicat nem gondolkodnek egyetlen percig se es a cicat vagy kutyat mentenem.Minden esetben.
2020. aug. 3. 10:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Kerdezo,. probalj kicsit foglalkozni a horcsivel. meglatod milyen kedves tud lenni o is szeretetre vagyik neki te okozol most fajdalmat es ez egy olyan embertol aki igy tudta szeretni a cicajat nem helyes. ha nem tudod megkedvelni a horcsit add valakinek aki orul neki, mert kulonben figyeld meg le fog allni az evessel es banataban fog elpusztulni. ezt pedig te nem akarhatod. vedd magadhoz simogasd meg meselj neki a cicadrol, meglatod megerzi es megerti a banatodat. en 40 eve tartok allatokat imadom oket jobban mint az embereket. ha nem tudsz neki szeretetet adni, ajandekozd el.
2020. aug. 3. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!