Tüsszög a cicám, ez sokféle betegség tünete lehet?
Pár napja tüsszög szegénykém. Elvileg el kéne vinni a dokihoz, holnapra (hétfőre, tehát mára) be is vagyunk jelentve, viszont nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet oda elcipelni. Ugyanis ez egy kopasz fajta, és félek, hogy ha kiviszem holnap a tavaszi szélbe is hidegbe (úgy néztem, jó fo.s idő lesz, esni fog meg minden), akkor még jobban megfázhat, amennyiben ez a baja. Viszont ha macskainfluenzás, akkor meg mindenképp el kell vinnem. A tüsszögésen kívül nincs baja, eszik, ugrál, majomkodik szokás szerint, tehát nem levert, stb.
Szóval dilemma van, most vigyem vagy ne? Mi van, ha csak ront az állapotán? Persze ki tudom bélelni a macskahordozót paplannal meg minden, de akkor is huzatos... Szegénykém elég fázós, már akkor is behúzza a nyakát, és menekül a radiátorra, ha a másik helyiségben szellőztetek otthon.
Az én cicáim is nagyon fázósak, ám ha dokihoz kell vinni, akkor becsomagolom őket egy plédbe, és úgy teszem bele a hordozóba.
Esetleg kérj meg valakit, hogy autóval viegyen el a dokiig, és akkor tuti nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!