Eltört a lába? Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Van a családunkban egy macska (nem az enyém) és valószínűleg eltört a lába. Kb. 1 hete jött haza, sántitott és ugrált. Egy hét után újra mentem hozzájuk és akkor láttam, hogy a macskának borzalmasan be van dagadva a lába és a macsai szényíltak, nem tudja szinte mozgatni se szegény állat a lábát.
Eszik és iszik rendesen, éjjel kikéreszkedik, reggel hazajön és egész nap alszik, állítólag.
Valószínű, hogy eltört a lába igaz?
Sajnos a gazdái nem akarják elvinni orvoshoz és mivel nem az én macskám nem szólhatok bele, de borzalmasan féltem szegény kis teremtést. Látszik rajta, hogy szenved.
Elképzelhetetlen, hogy magától ez begyógyul rendesen, igaz?
Szívós kis állat amúgy, már nagyon sok mindent túlélt...csak féltem.
2010. ápr. 11. 20:39
11/16 anonim válasza:
Mond meg a rokonaidnak, hogy ez állatkínzás, és hogy te segíteni akarsz szerencsétlen állaton. ha ez sem segít akkor szó nélkül vidd el a cicát. nem lesz olcsó dolog, de legalább abba a tudatban fogsz tovább élni, hogy megmentetted egy állat életét. Sok szerencsét, remélem rendben lesz minden :)
12/16 A kérdező kommentje:
Felhívtam sok állatorvost és remek tippeket kaptam otthoni kezelésre. szóval minél előbb indulok haza és mellette leszek
2010. ápr. 13. 13:32
16/16 A kérdező kommentje:
Hát...helyrejött végül, már sokkal jobban is volt...csak a szervezete annyira legyengült, hogy belehalt :(
2010. máj. 11. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!