Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyi eledelt adjak egy 6-8...

Mennyi eledelt adjak egy 6-8 hetes cicának?

Figyelt kérdés
Rengeteg kérdés van ezzel kapcsolatban az interneten, de a mennyiségre vonatkozóan fél órás google-zással sem kaptam konkrét választ. Azt mindenhol leírják, hogy napi 4-5 alkalommal kell etetni, így ezzel tisztában vagyok. Viszont egy etetés alkalmával mennyi eledelt kell adni neki? Egyszerre egy fél tasakkal, vagy egy egésszel, kevesebbel, többel? Köszönök szépen minden segítséget.

2016. jún. 4. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
46%
Elméletileg ahogy kutyáknál macskáknál is a súlyát kell nézni és a táposzacsi hátulján van a táblázat. Ha mégsem akkor bocsi :/
2016. jún. 4. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
46%
Ez az elején nekem is problémát okozott. Először is én nem etetném tasakos kajával, mert nincs elég tápanyagtartalma. Mondjuk én 11 hetesen kaptam a macskámat. Az elején, amikor nem ette meg a száraz tápot pár napig leáztattam neki az állatorvos tanácsára, pár nap után pedig rákapott áztatás nélkül is. Én annyit adnék neki, amennyit megeszik, ezt pár nap alatt ki lehet tapasztalni. Én reggel lerakom elé a tápot kb. egy marokkal, azt megeszi, kb. 11 felé megint kér, délután és este szintén. Nem mérem ki grammra pontosan, mert melegben kevesebbet eszik, hidegben többet, meg persze az aktivitásától is függ. Ha esetleg meghízna, akkor kevesebbet adnék neki, de a doki szerint jó a súlya.
2016. jún. 4. 17:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkét választ! :)
2016. jún. 4. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!