Macskának szállítóboxot vagy táskát vegyek?
Az állatdokihoz 12 km-t kell utazni autóval, ettől eltekintve máshová nem vinnénk, és remélem a dokihoz sem gyakran a kötelező dolgokon kívül :)
Ez a szállítótáska tetszik nekem, barátságos hogy nem egy rideg dobozszerű ketrec, persze tudom hogy ez nem minden, egy kérdést gondolom azért megér :)
Miben tér el a doboz a táskától az állat számára?
mi is nagyon ritkán visszük dokihoz a cicát. nagyon be van olyankor pánikolva a macska,mivle nincs hozzászokva az autókázáshoz. szállító dobozban visszük, abból biztosan nem tud kiszökni..de így is rendesen próbálja kinyitni a rácsot.. én nem merném táskában vinni,nehogy elszökjön.(pl amíg visszük be a rendelőbe a kocsitól)
és ki lehet bélelni a boxot ruhával,hogy ne legyen olyan kényelmetlen. én inkább azt ajánlom.
de egy nyugodtabb természetű cicánál kutyánál biztos jobb a táska. az enyém szerintem végig szakítaná
Ezen anno mi is gondolkoztunk, h mi is legyen,de aztán mérlegeltük, hogy adott a mostmár 11 kilós maine coon macskoszunk és arra jutottunk, hogy vannak olyan esetek, mikor a táska nem praktikus. Nekünk ilyen volt, mikor ivartalanításra vittük. Szerintem neki valahol mindegy mibe rakod, ha stresszel, neked könnyebbség a box, mivel abban nem úgy rúgkapál stb.
Ha a praktikusságot nézzük, szerintem boxot vegyetek. :)
A box sokkal jobb. Könnyebb vinni, alvóhelynek is használja a cica, biztonságos, kocsiban fixen áll, nem mozog össze vissza.
És nem muszáj valami rideg dobozszerűt venni, vannak szépek is.
Nekem ilyen van: [link]
A cica imádja, nap közben is ebben van.
Köszönöm mindenkinek a hasznos választ.
Úgy látom elég egyoldalú a vélemény, megérte megkérdeznem :)
Köszi!
Nekem mindkettő van.
A táskát kaptam, a boxot vettem.
A táska hátránya hogy nagy és nehéz, viszont kényelmesebben elfér benne a cica. Télen ebben szoktam vinni, fekete színű szívja a meleget, emiatt nyáron nem megfelelő.
A box kisebb, könnyebb, masszívabb, jobban szellőzik, stabilabb, könnyebben tisztítható.
Én a boxot venném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!