Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egy három lábú macska képes...

Egy három lábú macska képes teljes életet élni?

Figyelt kérdés
A macskám valószínűleg el fogja veszteni a bal hátsó lábát,mivel elütötték elvileg...szilánkosra tört a bal hátsó lába,és a medence csontja és egyátalán nem érzi.4 napja történt az egész,és egész nap csak fekszik,ez jót jelent ha nem próbál menni? Esetleg van rá esély,hogy ne bénuljon le a lába? (állatorvosnál voltunk)
2016. máj. 29. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem éppen ezért a durva sérülések és egyebek pl.mérgezés,és egyéb fertőző macska betegségek elkerülése végett,lett a macsekom benti cica! Hogy ne legyen olyan magányos (3 éves hím ), pár héten belül érkezik mellé egy kis cica.

Nem hiszem, hogy jót jelent, ha csak fekszik a macska.Én csak azt nem értem az állatorvos mire "vár"?!

2016. máj. 29. 19:53
 2/5 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a cicádat:( Nekem is van szinte ő az életem és nem ia tudom mi lenne ha ilyen baleset történne vele. Bár az én cicám benti. Nem jelent jót ha csak fekszik gondolom érzi, hogy fáj neki, de mindenképp fontos, hogy foglalkozz vele sokat, lássa, hogy szereted. Ha arra kerül a sor, hogy 3 lábúként éljen tovább elkell fogadni, de akkor mindenképp legyen benti. Tudni fog élni úgy is, csak ne hagyd magára. Sajnálom:(
2016. máj. 29. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha más sérülése nincs, benti cicaként így is teljes életet fog tudni élni, ha sokat foglalkozol vele. Ha társa is van, még jobb. Kijárós már nem lehet, mert veszélyes lenne számára.
2016. máj. 29. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
A válaszomnak nem fogsz örülni. Nem lesz teljes élete három lábbal.
2016. máj. 29. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Teljes élete nem lesz, mert a régi szabad életét nem tudja folytatni, de nagyon ügyes a macska három lábbal is, ez akkor is látszik, amikor megsérül a lába és pár napig húzza, még ugrani is tud három lábbal, szóval jól fog alkalmazkodni az uj helyzetéhez. Olyan lesz a helyzete, mint egy mozgássérült embernek... A medencecsontja meg tud gyógyulni, de addig csak feküdni fog értelemszerűen, törött medencecsonttal nem tud menni, de ha összeforr, utána három lábbal vigan menni fog.
2016. máj. 29. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!