Érdemes cicáknak itatókutat venni? Mik a tapasztalataitok?
Hozzászoktattad őket a kádhoz.
Zárd ki őket a fürdőből és akkor isznak a táljukból is.
Én nem ruháznék be ennyi pénzt,ha mindig tudsz nekik friss vizet biztositani.
A macskák hajlamosak a vesekőre, meg egyéb húgyúti betegségekre, úgyhogy jobb, ha többet isznak :).
Nálunk a mosdókagylóba szoktak felugrani, ha ott vagyok, hogy nyissam meg nekik. És igen, megnyitom nekik, és ezután is meg fogom. Ha ezzel elkerülhetem, hogy megbetegedjenek, akkor azon a fél percen semmi sem múlik. Isznak persze a táljukból is.
Nekünk nincsen itatókutunk, de szokták ajánlani olyan macskáknak, akik keveset isznak. Mi is gondolkodtunk rajta, de úgy tudom, abban a szűrőt rendszeresen cserélni kell, szóval nem csak egyszeri kiadás, ezért nekünk egyelőre nincsen.
Az enyém kimondottan szereti a folyó vizet.
Nekünk van itatókutunk és sokkal jobban iszik belőle, mint a táljából.
Nekem 2 ivókutam is van, és láthatóan többet isznak mint egy snassz sima vizestálból...
Szerintem igen érdemes beruházni.. nekem mindkettő kerámia, egy keramikussal csináltattam, így nincs kontakt allergia és könnyen tisztítható.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!