Benti cicánál melyik szert használnátok inkább? Milyen tapasztalataitok vannak a két készítménnyel kapcsolatosan?
Köszönöm a válaszod!
Nekünk is most ajánlotta az állatpatikus, eddig én FrontLine-t használtam. Gondoltam alszom rá egyet :)
Mindkét termék jó mindenféle élősködőre, nemcsak bolhára. Cipőn akármikor hazavihet az ember akár féreg petéket. Én is megfordulhatok olyan helyen ahol más állatok vannak.
A kullancs például megkapaszkodik ruhán is. Én inkább megveszem neki ezt:)
Erkélyre kimehet, igaz más állattal nem érintkezik.
Sose lehet tudni, míg panleban laktunk a gyerek állandóan bolhás lett ahányszor a lépcsőházban találkozott az alsó szomszéd kutyájával. Aztán hazahozta a bolhát, az meg petézik utána szőnyegbe, ha meleg van kikelnek és tessék már meg is van a bolhaprobléma. :)
Viszont. A férgek ellen egyik sem hatásos. Közvetve igen, azaz, ha nem eszi meg a bolhát, mert nincs bolha, akkor nem lesz férges. De ha már férges, akkor ezek nem jók, mert csak a bolha és kullancs ellen hatnak.
Ha olyat akarsz, ami a férgekre is jó, akkor állatorvosnál írass strongholdot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!