Szerintetek ez szerethető lenne?
https://www.youtube.com/watch?v=lo_xjyisoGA
itt a videó linkje. ez mennyire szerethető meg a macska szerintetek aranyos?
Szerintem ez egy nagyon jó ötlet!
Lassan elévül az a sztereotípia, hogy a macskák önzőek és nem taníthatók, a fejlettebb országokban már teljesen természetes, hogy a cicák is ismerik az alapvető parancsokat. Hasznos lenne egy olyan csatorna, ahol magyarul is megismerkedhetünk a macskák nevelésével.
Aranyosak a cicáid, csak így tovább!
Építő jellegű kritikát elfogadsz, ugye? Szóval abszolút nem bántásból, hanem azért, hogy jobb videókat tudj készíteni és még több embert el tudj érni a videóiddal...
Ha egy nyári projekt, olvassál el előtte egy-két videózással foglalkozó könyvet! Vagy akár netes szakirodalmat is. Tudom, hogy mozgó, önálló akaratú jószágoknál ez nagyon, nagyon nehéz, de próbáld meg úgy beállítani a kamerát és a macsot, hogy ne maradjon le a főszereplőd nagy része / fontosabb alkatrészei (pl. feje). Hogy ha a macska a fontos, akkor a videón is ő legyen a hangsúlyos, ne a beton. Hogy legyen annyi kritikai érzéked, hogy ha nem slow-motion képes a kamerád, akkor nem lassítod be a felvételt. Hogy ne legyél elfogult a macskáiddal szemben: akármilyen cukiságot is csinált épp, egy vadidigen (mi a nézők) nem tudjuk értékelni, ha nem éles a kép. Stb., stb.
Még egyszer elmondom én is: nagyon jó az ötlet, nagyon ügyes cicakiképző vagy és nagyon jó, hogy másokkal is meg akarod osztani a tudásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!