Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vennétek innen perzsa cicát?

Vennétek innen perzsa cicát?

Figyelt kérdés
[link]

2016. máj. 18. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt,sőt több ismerősömnek is.Mind vad volt.Egyébként 15 hós a lányunk és van mellette macska.De olyan ami talán az egyik legnyugisabb.
2016. máj. 19. 15:36
 12/13 anonim válasza:
27%
szerintem nyugodtan megveheted én is jófogásról vettem a ragdoll cicámat igaz hogy az apja félik ragdoll félig perzsa volt az anyja meg fajtiszta de így is megkapta a papírt és versenyeztetni is tudom és sokkal olcsóbb volt mintha tenyésztői alomból vettem volna és semmi baja a cicának
2016. máj. 19. 16:14
 13/13 A kérdező kommentje:

Akik félnének, hogy a cica stresszben élne vagy a gyermek "nyúzná". Nagyon nagy házban lakunk. Ki tudom alakítani úgy a helyet, hogy a gyermek és a cica szokták egymást baj ne legyen. :) Mind a gyermeknek mind a cicának lenne 1 teljes szint 4-4 szobával + nappali + étkező. :D

Van egy teddy nyuszink is. Sose húzta meg a hosszú szőrét.. sose ütötte meg. Csak simogatta ( a nyuszika kisfiam 3 hónapos kora óta van velünk )

Kinti menhelyi kutyust se bántotta sose. :)

Az offosnak meg annyit még, hogy minden cica más.. :)

Az én cicám még a fürdést is élvezte.. mindíg beugrott a kádba ha zuhanyoztam.. :) sose harapott, sose karmolt. Inkább bújt mint egy igazi kisgyermek. :)

Mint kutyáknál szerintem macskáknál is nevelés kérdése.

Eddig amit hallottam ami nem gyerek mellé való az a sziámi. De perzsáról sose hallottam volna, hogy goromba, bolond cica lenne. :)

2016. máj. 19. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!