Köszönöm a válaszokat.
Picit meginogtam én is az árat illetően.
Nem most lehetne elhozni. Majd csak 4 hét múlva.
Mivel 2-en negatívan álltatok hozzá azt hiszem felkeresek egy kennelt. Jobban járok. :)
Nem csak jofogáson van fent a hirdetés.. meg mivel a jofogás elég népszerű oldal gondolom ezért hirdet ott. Nagyon más hirdetőoldalt nem ismernek az emberek.
Egy igényes kennelt is találtam Győr-Moson Sopron megyében jofogáson.
Utolsó válaszolónak: 50.000Ft-ért nagyon olcsó.
Na meg már egy törzskönyvet is simán tud hamisítani..:)
Gyerek mellé nem szeretnék zsákbamacskát hozni.
Volt perzsa cicám. kb mint egy bárány olyan volt. Szelíd kezes, asztalra ágyra sose ment fel. Sose volt bolond. :)
A kisgyerek az 2 éves kort jelent megérti mit szabad mit nem Ő mondogatja, hogy cica cica! :)
2 éves gyerek mellé nem vennék cicát és nem azért mert bántaná a gyereket, hanem mert a gyerek nyúzná a cicát.
Egy gyerek nagy stressz egy macskának, mivel félénkebb állat, nem lehet akárhogy hozzá nyúlni, a gyerek meg még nem tudja ezt felmérni.
Ha veszel is macskát, csak úgy hogy magas helyeket csinálj neki, ahova elmenekülhet a kisgyerek elől, ha már nem bírja a kiképzést...
Szerintem 2 évesen még korai a macska. Bőven ráérne elsős gyereknek venni, az már jobban érti, hogy mi hogy és miért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!