Az létezik hogy egy több településsel arrébb kidobott cica hazamenjen vagy csak mesék ezek?
Figyelt kérdés
nem ellenzem hogy eldobják az állatokat nekem ne ugorjatok lelkes állatbarátok csak nem először találkozok a sztorival hogy két faluval arrébbról ment haza a macska, meg x kilométerről hazatalált stb. ez lehetséges?2016. máj. 17. 22:09
3/9 anonim válasza:
Felnőtt macsek hazatalál. Már ha nem jön közbe egy kutya, autó, stb.
4/9 anonim válasza:
Létezik. Húgomék egyszer majdnem 80 km-re autóztak. Mikor célbaértek, nyitották a csomagtartót és csak annyit láttak, hogy kilő egy macska belőle. Bebújt a süsü még otthon. 3 nap múlva otthon volt!
5/9 anonim válasza:
Gyerekkori cicàt elajándékozták falura, 20 kmre, hazajött.
6/9 A kérdező kommentje:
hogy létezik ez emberek? mikor azt sem tudja merre kell mennie
2016. máj. 17. 22:44
7/9 TappancsMancs válasza:
8/9 anonim válasza:
Ugy,hogy addig kovájog amig haza nem talál .. de mivel ha benti macska ha nem jár az udvaron igy kimegy és elbarangol . A kutyánál is ugyann ez a helyzet séta közben jelölget . Igy szag alapján legalábbis annak idején én ezt a választ kaptam a nagypapámtól. Ezért sem ijedtem meg mikor ellopták a cicámat .
9/9 anonim válasza:
Azt se tudja, merre kell mennie..
De tudja. Elképesztő radarjaik vannak (beépített Gps :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!