Hallottatok már olyanról, hogy egy macska belekapott valaki szemébe? Mondjuk egy babáéba, akinek ugye még nem olyan kifejlettek a reflexei.
Utolsó! Ez a terhesség ideje alatt igaz, toxoplazmózis a neve. Már miért ne lehetne gyerek közelébe engedni macskát? Másfél éves a lányom, 2 éves a cicám. Majd kidobom, mert lett egy gyerekem. pf..
Hogy a kérdésre válaszoljak, egyszer Anyukám szemébe belekapart a cicánk még régen. Ez vele jár. Ha úgy érzed, hogy vadul játszik a cica, akkor inkább ne engedd.
Előfordulhat, bár persze nem szándékosan csinálja a cica.
Én jártam úgy, hogy mellettem aludt a cicus hozzám bújva, álmodhatott valamit mert rángatózott, erre én hozzáértem hogy megsímogassam. Úgy megijedt álmából felriadva, hogy kieresztett karmokkal, rámülten próbált kiugrani mellőlem, csak azért nem az arcomat karmolta össze, mert a kezemet elékaptam, így a karomat csíkozta össze. Persze szándékosan ilyet nem csinálna, ezért nem kell a picitől eltiltani a macskát, de nem árt az óvatosság és az odafigyelés.
Hat lassuk csak... A macskad le fogja fertozni a gyereked az pestistol kezdve a torokgyikig minden remes betegseggel, kikaparja mid a ket szemet + az orrat, es a fulet is. Mellekesen elszivja a lelegzetet...
Komolyra forditva a szot, nem lesz semmi baj. Azert erdemes a macsek karmat vagni (Csak a veget) de az lakasban tartot macskanal amugy is ajanlott.
Amugy hallottam olynarol, hogy valakinek belekapott a macska a szemebe, tortenetesen az egyik macskank a masiknak. Mivel "csak" feluleti serules volt, igy megusztuk egy kotohartyagyulladassal, de vegul teljesen meggyogyult - mar a helye sem latszik, pedig volt, hogy "egy darab hianyzott a macska szemebol" (lathato karmolas volt a szemgolyon). Nem tunik ugy, mintha ez befolyasolna a latasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!