A ti macskáitok milyen "furcsa" dolgokat szeretnek enni?
Mármint macskához képest furcsát.
Az enyém pl szereti a popcornt, a sültkrumplit és a palacsintát :)
A beiglis... hát ez kész :D
Amúgy most, hogy mondjátok, egy régebbi macskánk meg a krumplipürét szerette, meg a répát a levesből :D
Mikor először elkunyerálta a palacsintát, csak néztem, mondom úgyse eszi meg... naja... bezzeg a csirkemellet, virslit, felvágottat le se sz@rja, a rántotthúsból évente egyszer kegyeskedik elfogadni egy körömnyi darabot :D :D :D
A főtt kukoricát, palacsintát az enyém is. A konzerc kukoricából mindig kap. Meg szereti a krumplit, nyersen és főve is. A popcornnal először játszik, aztán megeszi. :)
Ezenkívül még odavan azért a piros hálóért, amiben pl a krumpli van, és a postás gumit is dugni kell előle. XD
Én néha elgondolkozom, hogy biztos macskám van-e :D Előszeretettel kuncsorog nyers krumpliért (egyszer kilopta a héját miközben hámoztam), rendszerint hisztizik a paradicsomért, de szereti a főtt répát (sárgát és fehéret), valamint rájár a csipszre és a pattogatott kukoricára, ha nem figyelünk rá :D
Legutóbb kifakadtam, mikor az almát leste ki a számból és aztán örömmel rágcsálta a kis kockákat amit vágtam neki. Kíváncsi vagyok, mi jöhet még :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!