Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol lehetne a 4 pici cicám...

Hol lehetne a 4 pici cicám elpasszolni?

Figyelt kérdés
ma született a hófehér másfél éves cicámnak 4 kiscicája.Nagyon szépek,aranyosak,de sajnos nem tudom őket megtartani,bántani pedig nem bántanám őket soha.Tudnátok adni valamiylen ötletet,ahol oda tudnám őket adni?Vagy ahol kéne cica?Sajna lovarda nincsa a közelben emg semmi iylen hely.Kérlek segitsetek,hogy szerető gazdikhoz kerüljenek.Aszódon lakom.
2008. szept. 23. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fényképezd le őket, és valami aranyos szöveggel tegyél fel hirdetést a www.expressz.hu oldalra (ingyenes). Különleges színű cicák nagyon könnyen elkelnek.
2008. szept. 23. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok: azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ne most, hanem mikor már legalább 8-10 hetesek és el lehet őket vinni. Addigra már fotogénebbek is lesznek.
2008. szept. 23. 21:28
 3/10 A kérdező kommentje:
van2 fekete,egy oylan mint1 tigris(fekete vörös)meg egy oylan mint a whiskas reklámban iylen szürkés fekete.tényleg nagyon édesek.köszi az ötletet.várom méga töbit választ,segitséget:)
2008. szept. 23. 21:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
állatorvosi rendelőkbe is ingyen ki lehet akasztani a hirdetést,csak előtte szólni kell az állatorvosnak
2008. szept. 23. 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:
47%

"Addigra már fotogénebbek is lesznek."

Hát hülye az az ember, aki csak azért adja oda 8-10 hetesen a macskáját, mert fotogén. A kismacskákat 8-10 hetes korukig tartsd az anyjuk mellett, még akkor is, ha nem szopnak. Sokkal jobb természetük lesz, ha a mamával nőnek fel.

Hirdess, plakátolj. És persze értesítsd az ismerőseidet.

2008. szept. 23. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Merre laksz?Mert nekem kéne egy cica.
2008. szept. 23. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Az meg sem fordult a fejemben, hogy most adja oda a kismacskákat, 8-10 hetes koruk előtt nem szokta őket elválasztani az anyjuk. A hirdetésfeladásra vonatkozott, hogy akkor érdemes, és nem most, egyrészt, mert mire elvihetők lesznek a cicák, a hirdetés régen lejár, másrészt sokkal jobban érvényesül egy kiscica a fotón 10 hetesen, mint újszülöttkorában, amikor még csak egy vaksi kis gombóc.
2008. szept. 23. 23:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hirdesd meg őket néhány oldalon a neten, szólj ismerősöknek, esetleg munkahelyen is lehet hirdetni vagy ahol laksz plakáton, újságban. Szép cicák lehetnek, biztos elkelnek:)
2008. szept. 24. 01:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezen felül vidd ki a piacra őket, hátha megtetszik valakinek. Nemtudom hol laksz, de nálunk Szentendrén heti 3szor van piac és szoktak kivinni kiscicákat, és el is szoktak kelni.
2008. szept. 24. 12:23
 10/10 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok:)köszi a válaszokat.valakinek még kiscica?:)még picik persze!majd oylan10hetesen odaadnám őket nem most..énse vagyok bolond:)remélem jó helyre kerülnek:)és lesz szerető gazdijuk.várom méga további válaszokat is..:)
2008. szept. 24. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!